Kala ;) skad wiem

Magda3330 kg na minusie

Mnie głowa narazie nie boli odpukac ale jestem ospała od dwóch dni i jakaś zamulona

[ Dodano: 2010-04-15, 11:19 ]
Sabcia, - i tak trzymac nie łamac sie tylko brac w garśc i dazyc do celu
ojejku, oby się nie potwierdziło to w szpitalu, na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki.boję o mojego kochanego chrześniaka. Ma niecałe 4 latka i podejrzewają u niego pneumokoki
ależ dziękuję bardzo, mam nadzieję tylko, że dojdzie ta wyprawa do celu, bo ciągle się zastanawiam jak mała to zniesie, a poza tym zaraz po weekendzie wracam do pracy i nie wiem czy ja tak stresować podróżązapraszam, zapraszam
Magda to chyba u ciebie zadziałał tez stres tak jak u mnie przy sytuacji z Idkąsama nie wiem jak ja to zrobiłam, choć dużo straciłam jeszcze w szpitalu, gdy leżałyśmy po porodzie z powodu tego cholernego grokowca
tiaaa..... ja ważyłąm 104 rodząc Weronikę a z miesiąc po porodzie ważyłam 106Co do do grubosci to watpie zeby ktos tu byl z taka waga jak ja 87, dlatego jak piszecie o swoich brzuchach i faldkach to az mi sie smiac chce - bo kazda z was wyglada o niebo lepiej a ja mam jeszcze dluga droge przed soba - takze musicie byc zadowolone przynajmniej z tego co macie ...... buziaczki laseczki
tak jest prosze Paninie łamac sie tylko brac w garśc i dazyc do celu
oby hehehewtedy wstawisz zdjecia jako nasza forumowa lasencja
tego bym sobie nie darowalabo zobacz ile babeczke będziesz miała na sumieniu
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość