Witajcie, nareszcie mM CHWILKE-ale obawiam sie, ze wszystkiego nie nadrobie...
[ Dodano: 2007-10-15, 00:04 ]
zaczne komentarze od najswiezszych:
Rybka-ciesze sie, ze poimprezowalas i nie martw sie Andrzejkiem, na pewno inhalacje pomoga!Ucaluj dzielnego Jedrusia ode mnie.
Kolka-widze, ze tesciowie Ci sie udali tak jak i mnie.I tez doszlam do wniosku, ze z tesciem da sie pogadac jak jej nie ma-jak ona jest to jakby go od wlasnego rozumu odcinala i on przestaje byc odrebna osoba

Super obiad Ci zaserwowali.Moja tez jest bardzo oszczedna-jak zdarzalo mi sie u niej byc czasem pare dni to ona opowiadala ludziom , ze ja im spac po nocy nie daje, bo laze po mieszkaniu i wyzeram im wszystko z lodowki.

Wierzcie mi, nawet gdybym miala umrzec z glodu noca to nie lazilabym po jej mieszkaniu i nie grzebala w jej lodowce, bo wiem jaka ona zyczliwa-cokolowiek tam jem to i tak mam wrazenie, ze jest dokladnie przeliczane.Na samym poczatku mojej znajomosci z R jedzac sniadanie uslyszalam jej tekst : ty masz sylwek(TESC) ze mna dobrze,ja Cie prawie nic nie kosztuje-na sniadanie wystarczy mi zupa owsiana

A ja rozrzutna kobieta wlasnie przekrawalam druga bulke -taki mega zarlok jestem
Im-ucaluj Mateuszka i starsza corusie i zycz im zdrowka ode mnie.A w pracy kobieta i to matka zawsze jest na przegranej pozycji, a jak jeszcze szefowa jest ktos kto nie ma dzieci to przekichane
[ Dodano: 2007-10-15, 00:29 ]
Delicja-a moze jak mala pcha tak kciuk do buzi to oznaka nadciagajacego zeba, organizm oslabiony i reaguje wysypka

Ktos pisal, ze organizm najpierw odczytuje zeba jako wroga i probuje z tym walczyc

I radze Ci zanim kupisz cos do przykrycie Olence to przemysl to bo niestety ale wiele naturalnych produktow typu welna owcza, pierze tez sa silnymi alergenami.Bardzo mi smutno, ze nie idzie tego swinstwa szybko pokonac
Hektorka-serdeczne wyrazy wspolczucia z powodu odejscia babci
Caro-piekny chodzik kupilas Oskarkowi i jaka okazja

U nas dla odmiany dzis piekna pogoda, wiec zaraz po kosciolku zapakowalismy prowiant i spedzilismy caly dzien na naszym nowym ogrodku, tylko szkoda, ze przyszla tez tam moja wiecznie ofuczala tesciowa.Siedziala obrazona z mina bardzo pokrzywdzonej osoby, bo jej syn(a moj maz)byl tak bezczelny, ze caly wczorajszy wieczor spedzil w domku z zona , synkiem i znajomymi a stara matka sama w domu z tesciem
Kasik-w Lublinie.Pisala, ze zamorduje tesciowa. ale ja jej nie wierze-za dobrze jej z oczu patrzy.Zycze udanego spotkania z
DelicjaI widze, ze juz bez studiow robi na TT za eksperta od alergi

Szokda tylko, ze nabyla tak szybko cala ta wiedze przez cierpienia Wikulki
[ Dodano: 2007-10-15, 00:31 ]
Musze mykac spac, bo wiecie jak to jest...potem maly sie obudzi i bedzie po spaniu, jutro postaram sie odpisac dalej jak dotre do poprzednich postow.Do jutra!!!!!!