Sylwia, wspolczuje az sie sama poplakalam
a my wlasnie wrocilysmy od lekarza zuzia ma zapalenie garldla i antybiotyk a ja prawie cala noc nie spalam bo mala plakala przez sen i majaczyla a te leki przeciwgoraczkowe pomagaly jej na godzine
- faktjestem glupia
o kurcze to sie Zuzia rozchorowała żeby szybciutko minęłoa my wlasnie wrocilysmy od lekarza zuzia ma zapalenie garldla i antybiotyk a ja prawie cala noc nie spalam bo mala plakala przez sen i majaczyla a te leki przeciwgoraczkowe pomagaly jej na godzine
jezuuuuuu mnie też męćzy od wczoraj jak jasna ....Dzis z brzusiem ok,ale zgaga mnie dopada coraz czesciej,cale szczescie po mleku albo jablku przechodzi,no i lezenie na prawym boku
Stawiam za rozpoczecie 17 tygodnia
wiesz że ja też tak myślę a dotego moje rozstępy na udach i pośladkachdzwoneczek to pomysl ze ja mam jeszcze stosunkowy maly brzuch a i tak podczas przytulanek mysle ze moj kochany patrzy tylko na moj brzuch i zastanawiam sie czy jeszcze mu sie to podoba ... i ogarnia mnie jakies dziwne uczucie, ze jak urosnie jeszcze bardziej to bedzie sie brzydzil albo cos w tym stylu jestem glupia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość