Czesc dziewczynki
długo mnie nie było, przepraszam
Już się tłumacze, najpierw przygotowania do chrzcin a teraz misio jest chory, ma zapalenie gardła i ucha, bierze antybiotyk. W ogóle to jest marudny bo mu ida zabki, wyszły mu juz jedynki na górze i na dole. tak wiec ma 4 zabki a za nimi peza dwójeczki wiec mam marude.
Misio ostatnio bardzo goraczkowal i wszyscy mi mowili ze od zebów, ale przezorna mamusia popedzila do lekarza no i antybiotyk i kropelki do uszu.
Po chrzcinach super, michałek usnal na kazaniu i nie obudził sie nawet jak mu ksiadz woda główke polał ;)
A ja mam problem w pracy, coraz mniej dzieci i coraz mniej godzin, no i wiecie ze dlatego robiłam podyplomówke i z tego co ostatnio słysze to mam nie miec nawet 18 godzin, jestem taka zla, bo tak sie meczylam zeby wysiedziec na tej uczelni i po co ... a moglam lezec z nozkami do gory i miec w nosie to wszystko.
U nas - mezus i ja - całkiem całkiem. Wczoraj mily prysznic razem i przytulanko
No dobra a teraz zdjatka z chrzcin i nie tylko
Nie mam za wielu z kosciola bo nie mial kto nam ich robic, no coz jakos to przezyłam.
to nasza rodzinka
a to z chrzesnymi- mój brat i siostra meza
a tak wygladałem :)
no cóż, taki już jestem
a to torcik , pyszny czestujcie się :)
Gosia super wygladacie z lenka, sliczne kobietki
Kicia jak bedzie mial bardzo duza goraczke to nie czekaj jak ja tylko sprawdz u lekarza, ja glupia baba i tak za dlugo sluchalam mojej mamy i tesciowej az w koncu pobieglam do lekarza i dobrze zrobilam.
Reszty nie pamiteam co pisalyscie, sorki
Ale .... goraco pozdrawiam, korzystajcie z pieknej pogody, ja nie moge isc na spacerek z misiem, bo boje sie ze gorzej sie rozchoruje.
pozdrawiamy
[ Dodano: 2008-04-27, 08:14 ]
a tak wogole to dziwnie mi sie te zdjecia pokazaly, mialy byc duze a nie sa
a to zabki misia