wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2011, 09:04

witam z soczkiem

ja od rana :587: , wczoraj zalatwilam wpis u mojej pani promotor myslalam ze ona chociaz przeczyta co napisalam a ona kazala mi przyjsc za 2 tyg i wpisala ocene
jeszcze troszke i zmykamy na spacere bo zuzka juz swira dostaje w domu a antybiotyk juz odstawilam

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

29 wrz 2011, 10:23

a ja z herbatką. :ico_kawa:

wisnia3006, miłego spacerku. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

29 wrz 2011, 10:23

a ja z herbatką. :ico_kawa:

wisnia3006, miłego spacerku. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2011, 10:32

a ty dalej na @ czekasz ?

NICOLA_1985

29 wrz 2011, 11:33

hej laseczki

kaczorek wiadomo z mamusią najlepiej jak dziecko spedza czas, ale mi sie wydaje ze jak jest z babciami to nie traci na tym.. lepiej jak jest z babciami niż z obcą osobą po ktorej nie wiadomo czego sie można spodziewac, a niedługo nasze bąble będą w takim wieku, że moze jakieś przedszkole?? na tym na pewno dziecko tylko zyska :-)

tibby no i jak tam twoja @? kiedy masz wizyte u ginka? sama jestem ciekawa co u ciebie powoduje te opóźnienie? może masz stresy co?

wisnia współczuje tych wymiotów :ico_sorki: ale za niedługo bedzie juz tylko lepiej.. :-) a nic dziwnego, ze Zuzia szaleje bo ile w domu można wysiedzieć :ico_noniewiem:

gozdzik u nas tez piękne słonce wi.ęc my wybywamy dzisiaj tez na spacerek, misiu się cieszy, że może sam pobiegać a nie w wózku siedzieć :ico_sorki: :-)
wczoraj się za nim nabiegałam :-)

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2011, 12:08

my juz po spacerku, kurcze jak mi sie zuzka wyrywa z wozka caly czas by chciala chodzi i to wlasnymi uliczkami. ale popoludniu pojdziemy bez wozka. teraz sobie smacznie spi ja zrobilam kompocik do obiadku i kupilam sobie pierogi z serem a tomek i zuzia maja kotlety kapuste i ziemniaki. kurcze musze zuzi pokupowac ciuchow na zimniejsze dni a tu kicha z kaska, dopiero teraz maz ma troche pracy i wszystkie oszczednosci poszly na materialy do garazu a jak zarobi to trzeba zaplacic zus jego i moj, ksiegowego, warsztat, i mieszkanie

tibby doostala juz okres

NICOLA_1985

29 wrz 2011, 12:53

ja dla Krystiana jako tako ubrania mam na jesień, gorzej na zimę , dla Karoliny na jesień kupiłam teraz trochę ubrań , na zimę ma pare swetrów i nawet kombinezon narciarski, muszę krystianowi kupić kombinezon a karoline kurtkę i buty, nie wiem skad wezmę kasę na to bo średnio ostatnio.. jak doszło przedszkole do zapłaty to z moich wyliczeń na koncie nie będzie zostawało za dużo pieniędzy.. ja od kąd urodziłam karolinę to nic sobie nie kupiłam.. do tej pory zdzieram ubrania z liceum... albo po siostrze czy po kuzynkach , albo tyle co mama mi dała jakies swoje spodnie :ico_noniewiem: jak dostane pieniądze np. na urodziny to wszystko wydaję na dzieci a sobie nic nie kupuję :ico_noniewiem: jedynie buty, i jedną kurtkę jesienną sobie kupiłam... resztę mam wszystko z czasów za panny... :ico_noniewiem: niby mój S. pracuje na kopalni ale cała kasa co miesiąc się rozpływa na opłaty, na kredyt, na jedzienie i na dzieci.. dla nas nic nie zostaje :ico_noniewiem: muszę schudnąć to będe miała więcej ciuchów bo niektóre spodnie całkiem fajne prawie nówki (oczywiście z liceum) leżą w szafie i ich nie nosze bo jestem za gruba do nich, musiałabym schudnąć tak do 45 kg żeby nie mieć problemu z ubraniami... bo teraz to mało rzeczy mam bo gruba jestem i w nic się nie mieszczę :ico_noniewiem: ostatnio stanęłam na wadze to było 55 kg :ico_noniewiem: a ja mam tylko 163 cm wzrostu.. najgorzej jest u mnie z brzuchem, tyłkiem i nogami... wyglądam jak baleron

Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

29 wrz 2011, 13:36

NICOLA_1985, na pewno przesadzasz z tym baleronem :ico_oczko: :ico_haha_01: hehe uśmiałam się :ico_haha_01: Każda z nas ma pewnie sobie coś do zarzucenia! Ja też muszę trochę zrzucić, po porodzie tak do pół roku Nikosia miałam piękną wagę, jak stosowałam dietę, a potem poszalałam i też powinnam schudnąć trochę. Ech na aerobik i pilates miałam właśnie iść i mnie koleżanka wykołowała z którą miałam dojeżdżać... No ale coś muszę wykombinować i mimo wszystko sama jeździć.

My jutro rano jedziemy do Gliwic, do Babci :-) Tyle już się nie widzieliśmy, że Nikoś Jej nie pamięta :-)

NICOLA_1985

29 wrz 2011, 13:39

Gliwice to nie tak daleko ode mnie :-) około godzinki :ico_oczko:
a ja nie przesadzam z tym baleronem wierz mi.... :ico_noniewiem: chciałabym przesadzać...

Awatar użytkownika
karo-22

29 wrz 2011, 14:29

NICOLA_1985, no ja też nie jestem z siebie teraz zadowolona, szczególnie z brzucha :ico_noniewiem:

No to zapraszamy do Gliwic, wybierzcie się na przejażdżkę :-D w sobotę albo niedzielę bo my tylko na weekend :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”