zero...ani na @ ani nadzwoneczek82, co u ciebie?Jakies przeczucia?

[ Dodano: 20-05-2011, 22:35 ]
myśklicie ze już mozna testowac hihi?

zero...ani na @ ani nadzwoneczek82, co u ciebie?Jakies przeczucia?
i ma rację facet"jak tak sobie bedziesz szczegolowo planowac,to nigdy w ciazy nie bedziesz"
szkoda,że to nie fasolka,a byłaś u lekarza żeby sprawdzić skąd te zawroty głowy?.l zrobilam sobie tescik ciazowa ale to nie fasolka ... ale juz mi przechodza te zawroty ....
na siłę nie ma coTeraz chce inaczej postępować nic na siłę, chodź ja mi powiedział,że w ten weekend to on będzie zmęczony i nie mam na nic nastawiać się to też mnie szlak trawił, bo widzę go tylko w weekend, ale jak będzie z musu to też nie wyjdzie, więc muszę zdać się na jego.
nie ma co sia tak stresowac ... a w tym przypadku twoj maz ma racje.kurde ja wam powiem,ze z tym moim mezem to mozna zwariowacMowie mu wieczorkiem,ze jednak sie boje poczynac dzidzia jak biore antybiotyk i ma uwazac,a ten zrobil po swojemu i jeszcze mi mowi - "jak tak sobie bedziesz szczegolowo planowac,to nigdy w ciazy nie bedziesz"
![]()
![]()
![]()
![]()
oj trzymaj moze ktorejs pomoga - DZIEKUJEMY !!a ja wpadlam powiedziec, ze trzymam za Was kciukasy...
jak one slodziutko wygoladaja- male krolewnyi chcialam sie pochwalic moimi kwiatuszkami![]()
![]()
buuuuuu.... wiec czekamy na owocne staraniahej dziewczyny ... nie bylo mnie kilka dni na necie ale juz wrocilam :D co nowego ?? u mnie juz lepiej ...l zrobilam sobie tescik ciazowa ale to nie fasolka ... ale juz mi przechodza te zawroty .... caluski i pozdrowionka :ico_buziaczki_big:
oj wlasnie z tym 1 dniem cyklu bywa roznie.no nic poczekamy te pare dni :Pzero...ani na @ ani naczekam...ten cały cykl jest dziwny...bo nie wiem czy dobrze ze jako pierwszy dzień cyklu uznałam plamienie...przecież @ dwa-trzy dni poźniej sie rozkręciła...
ale niedługo sie to wyjaśni
ja bym poczekala do przyjscia planowanej zarazymyśklicie ze już mozna testowac hihi?ale i tak zanim kupię test to dostanę już okres
- sadzac po suwaczku to chyba za 6 dnia kiedy powinnas dostac @??
[/quote]- sadzac po suwaczku to chyba za 6 dnia kiedy powinnas dostac @??![]()
![]()
ahhh nawet nie zwrocilam uwagi![]()
sorki
![]()
[quote="dzwoneczek] - poczekaj,po co sie stresowac![]()
postaraj sie o tym nie myslec i uzbruj sie w cierpliwosc![]()
A,ze dzis wielki dzien "O" a maz szedl na nocke,to jeszcze szybko przed praca poczestowal mnie dawka plemniczkow
wielki szacunMy dzis remontowalismy kuchnie,odswiezalismy sciany,zrobilam przemeblowanie i wywalilam stolKuchnie mam blisko najwiekszego pokoju,tzn dziennego,wiec posilki bedziemy jesc tam,a dzieki temu kuchnia jest wreszcie duza i przestronna
bardzo dobry mężuśA,ze dzis wielki dzien "O" a maz szedl na nocke,to jeszcze szybko przed praca poczestowal mnie dawka plemniczkow
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość