Nina ja przestalam malego odbijac, jak sie naje to go trzymam jeszcze z 5 min tak jak przy karmieniu zeby mial glowke wyzej niz brzuszek i powiem Ci ze w ogole mu sie nie ulewa od gdzies tygodnia lub wiecej, moze sprobuj tez nie odbijac?
Martasz super prezenciki i fajnie, ze juz masz z glowy
U mnie niunia waży cos koło 4500 tak wie c w porównaniu do waszych to drobinka
No mowilam, ze 'nasze' dziewczynki takie malutkie
Gosia A Wam sie znow cos przyplatalo, biedna
Moze jak go tak nakarmisz czym mozna to przynajmniej lagodniej i szybciej przejdzie
Ladybird ale Kalinka Ci nie chce ciagnac czy sie denerwuje jak ja przystawiasz czy co? Moze za bardzo lubi butle i z cycka nie chce jej sie ciagnac, zwlaszcza jak nie sa bardzo pelne? Juz teraz powinnas miec ustabilizowana laktacje, wiec moze Ci sie jakos uda ja naklonic
My dzisiaj mielismy koszmarna noc.. M przebieral malego, bo kupke zrobil i zapalil glowne swiatlo.. 2:30-5 zero snu..
Oli oczka jak 5 zlotych i za nic nie chcial pojsc spac.. A pogoda u nas boska od wczoraj, grzeje sloneczko i cieplutko jest, troche moze za duszno ale nie narzekam, lepsze to niz ciagly angielski deszcz i chlod
caly tydzien ma tak byc
Sortowalam dzisiaj ciuszki, mam juz 2 wielkie wory na smieci rzeczy ktore na Oliego sa juz za male.. wiekszosci z nich nawet mu nie zalozylam..
dobrze ze sporo mamy od znajomych, bo kupowac to bylaby niezla strata kasy..
Ubieracie swoim maluszkom koszulki? bo mam ich cala szuflade a ani razu mu nie zalozylam.. jak jest chlodno to pajacyki a jak cieplo to body i tyle, jakos wygodniej mi niz koszulka i spodenki.. teraz lezy sobie w koszuleczce i pampku bo jest tak goraco ze nawet w bodziaku jest zgrzany