To ja na Grę o tron, ale tak z filmów to na "Ze wszystkich sił" - to będzie piekna historia, w sam raz żeby nabrac wiatru w żagle na wiosnęw sumie to temat o filmach ale ja czekam na kolejny sezon house of cards:)
To ja na Grę o tron, ale tak z filmów to na "Ze wszystkich sił" - to będzie piekna historia, w sam raz żeby nabrac wiatru w żagle na wiosnęw sumie to temat o filmach ale ja czekam na kolejny sezon house of cards:)
Labusz, 10 kwietnia jest premiera "ze wszystkich sił". To można się wybrać zaraz po świetach :) a "hosue of cards" troche rozczarowuje jednakZe wszystkich sił, ja też, widziałam zwiastun i już nim się wzruszyłam, zapowiada się niesamowity film. O bardzo pozytywnym przesłaniu, tylko nie wiem kiedy do kin wchodzi , bo nie sprawdzałam.
To smutne kiedy coś , na co czekasz z takimi emocjami rozczarowuje. Na "ze wszystkich sił" myślę, że w ogole warto iść z rodziną, bo to w sumie film o rodiznieLabusz, 10 kwietnia jest premiera "ze wszystkich sił". To można się wybrać zaraz po świetach :) a "hosue of cards" troche rozczarowuje jednakZe wszystkich sił, ja też, widziałam zwiastun i już nim się wzruszyłam, zapowiada się niesamowity film. O bardzo pozytywnym przesłaniu, tylko nie wiem kiedy do kin wchodzi , bo nie sprawdzałam.
Smutne i wkurzające w dodatku, dlatgo nie nastawiam się na "grę o tron" :PTo smutne kiedy coś , na co czekasz z takimi emocjami rozczarowuje. Na "ze wszystkich sił" myślę, że w ogole warto iść z rodziną, bo to w sumie film o rodiznieLabusz, 10 kwietnia jest premiera "ze wszystkich sił". To można się wybrać zaraz po świetach :) a "hosue of cards" troche rozczarowuje jednakZe wszystkich sił, ja też, widziałam zwiastun i już nim się wzruszyłam, zapowiada się niesamowity film. O bardzo pozytywnym przesłaniu, tylko nie wiem kiedy do kin wchodzi , bo nie sprawdzałam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość