haha ale to jakaś babka na forum wsadziła 5 latkę by pokazać tylko jaki szeroki ten wózekMoże sie nie znam,ale wydaje mi sie ze 5 latka w wózku to lekka przesada.

Tylko,ze ja czasem widuje takie duze dzieci w wozkachhaha ale to jakaś babka na forum wsadziła 5 latkę by pokazać tylko jaki szeroki ten wózekMoże sie nie znam,ale wydaje mi sie ze 5 latka w wózku to lekka przesada.bo normalnie nie wozi w niej
Jak miałam 5 lat to miałam wypadek, spadła na mnie wielka przeszklona szafa, miałam kilka ran szytych , w tym największą na kolanie - 7 szwów i pamiątka do dzisiaj. I też mama odkopała wtedy starą spacerówkę i zabierała mnie w ten sposób na zakupy a wredni ludzie głośno zwracali nam uwagę że takie duże dziecko a chodzić samo nie może, kto to widział?Tylko,ze ja czasem widuje takie duze dzieci w wozkach
No to super:) Zanim się mały urodzi to będzie śmigał że hejMąż ma termin operacji na 18 maja wstepnie...wiec nie bedzie musial dlugo czekac
Nie no w takich przypadkach to oczywiscie jest zrozumiale,albo wsadzanie od czasu do czasu jak czlowiek zmeczony.Jak miałam 5 lat to miałam wypadek, spadła na mnie wielka przeszklona szafa, miałam kilka ran szytych , w tym największą na kolanie - 7 szwów i pamiątka do dzisiaj. I też mama odkopała wtedy starą spacerówkę i zabierała mnie w ten sposób na zakupy a wredni ludzie głośno zwracali nam uwagę że takie duże dziecko a chodzić samo nie może, kto to widział? Pamiętam jak mi wtedy smutno było,kiedyś się nawet popłakałam
ja nie lubię skrętnych kół a jak są to je blokujeGosia888 wózek wydaje się super a nie przeszkadza Ci brak skrętnych kół?
ale to co wizytę masz takie dokładne usg? Bo u mnie tylko na tym w 12 tygodniu i połówkowym było takie dokładne badanie usg z pomiarami itp, a na pozostałych wizytach takie chwilowe.Mamusia28 zwykłe badanie USG w formacie 2D czyli na zwykłym Ultrasonografie żadne 3D.
nie mi nie przeszkadza. Zresztą jest wersja ze skrętnymi kołami co prawda w sklepie nie wypróbowywałam więc nie wiem ale tamten po prostu rewelacja się prowadziłoczy Tobie nie przeszkadza brak skrętnych kół bo mi się lepiej prowadzi wózki ze skrętnymi kołami
no to supergosia888, co wizytę mam takie USG![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość