Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 20:33

:/ macie klopoty z tymi maluchami... moj Jaspi dzisiaj ani razu nie zaplakal... tzn. zaczal jeczec, ale szybko go przebralam, nakarmilam i znowu smiech... teraz sobie przysnal, o 20 go nakarmie i przeniose do lozeczka..

no i z apetytem tez nie mamy problemu, je wszystko, co mu sie poda... nawet te rybe wczoraj dokonczyl, a mial odruch wymiotny.. a i tak jadl :/

A. mnie przeprosil, bo napisalam mu, ze chamsko sie zachowuje i ze mnie olewa... powiedzial niby, ze nie, ze praca, caly czas spotkania itp.. ale w koncu przyznal, ze "czesc, co slychac" mogl powiedziec... i przeprosil :(

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 20:38

shoo, no choć tyle z jego strony :ico_sorki:
Uważam że to wciąż za mało, no ale dobre i tyle.
Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie żeby P. do mnie zadzwonił raz dziennie, zdarza się że i po kilka razy dzwonimy do siebie ;-)
Też ma często spotkania biznesowe, jakieś kolacyjki ( :ico_zly: ) itp., ale zawsze sie wyrwie i zadzwoni choćby po to żeby mi powiedzieć że teraz nie może, zadzwoni za godzinę czy dwie, jeżeli nie będę spała. Dogadujemy sie szybko i już ;-)

Mam ochotę na fryty, o mamo ale jaką....

Ale zrobienie ich wiąże się z wyłączeniem kopma na 15-30 minut, bo mam tylko jeden przedłużacz w domu :ico_zly:

[ Dodano: 2009-02-11, 19:43 ]
dziewczyny czy wy też sprawdzacie czy wasze dzieci oddychają jak śpią???
no ja mam chyba jakąś schizę, co majka uśnie to ja co kilka minut sprawdzam czo oddycha, nawet w nocy, jak sie przebudzę to ją sprawdzam :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
nachylam sie nad łózeczkiem i nasłuchuje, a jak nic nie słyszę to ją ruszam i patrzea jak reakcja. A ile razy ją przez to obudziłam :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-11, 19:47 ]
dobra odłączam sie na jakieś 30 minutek ;-)

P.S.
Wyobraźcie sobie że będę te fryty smażyć na balkonie żeby w domu nie śmierdziało, nie to że za oknem śnieg pada :-P

[ Dodano: 2009-02-11, 19:48 ]
i tak sama ze soba piszę więc nikt nie będzie mnie żałował :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-02-11, 20:19 ]
hehehe wiedziałam że was nie będzie
a ja już wcinam fryty :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

11 lut 2009, 21:19

margarita83, ja już nie wiem ...czy to zęby... :ico_noniewiem: wiem,że mam dość...po dzisiajszym dniu ...mam dość.Głowa mnie boli.
Mój K. niby w domu,a na jakieś "fuchy" jeżdzi...ale co zrobic,w obecnej sytuacji... :ico_placzek:

Hhhehhehhe,mi tez załączyła się dzisiaj jakaś ssawa...no jem i jem i ciągle jestem głodna...;-/napewno przytyje :ico_zly:

shoo, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ciebie...tak trzymaj...z facetami trzeba krótko....musza wiedzieć czego od nich oczekujemy i co nam się podoba,a co nie... :-D
A to że Jasper ma apetyt i mało co płacze...dziewczyno....tylko się ciesz...!Zazdroszcze...Emi tez była taka grzeczna...sama zasypiała,miała apetyt..a teraz... :ico_olaboga: Ktoś mi juz powiedział...że Emi jest rozpieszczona ...:-/Nie było to miłe,ale chyba ten ktoś miał rację... :ico_placzek:

W tej chwili ogladam "Na Wspólnej"...i piję piwko Karmi o smaku kawowym...mmmm pycha!

[ Dodano: 2009-02-11, 20:23 ]
margarita83, JESTEM,JESTEM... :-D

Smaczności.. :ico_oczko:

W sumie to i ja bym coś jeszcze wciągnęła... :ico_placzek: ehhhh....
W lodówce uśmiechają się do mnie krokiety... :ico_noniewiem: ....

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 21:27

Jagna30, krokiety też pycha
a co do rozpieszczenie to mnie też sie wydaje że Majka jest rozpieszczona i nauczona noszenia na rękach :ico_zly:

[ Dodano: 2009-02-11, 20:28 ]
no to ja częstuje frytami a ty karmi :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-02-11, 20:28 ]
Właśnie pomyślałam że Gie godzi się z Panem ..., no wiecie jak ... :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Jagna30

11 lut 2009, 21:31

margarita83, Gie dzisiaj w ogóle nas zaniedbała... :ico_nienie:

A Ty juz tak nie częstuj...bo ja faktycznie zaraz pójde otworzyc lodowe. :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-02-11, 20:33 ]
Kurcze...moja smarkula nie zaśnie inaczej...musze ją bujac,nisic,spiewac...oj ja głupia... :ico_puknij: :ico_placzek: A teraz mam... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 21:34

Jagna niech ci na zdrowie idzie cokolwiek byś nie zjadła
nie męcz sie kobieto idź i otwórz tę lodówkę ;-)

[ Dodano: 2009-02-11, 20:35 ]
Kurcze...moja smarkula nie zaśnie inaczej...musze ją bujac,nisic,spiewac...oj ja głupia... :ico_puknij: :ico_placzek: A teraz mam... :ico_noniewiem:
ja też tak mam, ale na szczęście po kapieli zasypia sama w łóżeczku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jagna30

11 lut 2009, 21:39

margarita83, eeeeee to moja nawet po kąpieli nie usnie sama... :ico_placzek:
Ja ja przechwaliłam :ico_puknij:
Czasem jak mam juz dość...to wołam chłopaków ...i proszę aby sie zajęli troszkę siostra...chłopcy czasem kręcą nosem,ale zabawiają ją...i najwazniejsze jest to że malej sie to podoba..oni sie wyglupiaja..a ona smieje w glos. :ico_brawa_01:
Mówią do niej Emilcia...całują....jak pytam -czy kochają....odpowiadaja ,że bardzo :-D
Czasem jak patrze na ta moja trójeczkę,zdrowe,uśmiechnięte dzieci....jestem najszczesliwsza na swiecie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 21:45

Jagna30, P dzwoni

Awatar użytkownika
Jagna30

11 lut 2009, 21:46

margarita83, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2009, 21:55

Jagna30, nie dziwie sie, ze jestes dumna z dzieciakow, szczegolnie, ze wszyscy sie kochaja i zyja w zgodzie (przewaznie).. poza tym, chlopcy juz prawie odchowani :ico_brawa_01:

margarita83, jak Ty smazysz frytki na balkonie? wystawiasz kuchenke za okno? :ico_szoking:

ja tez dzisiaj mialam ochote na "smieciowe zarcie" i wciagnelam cala pizze !! :ico_szoking: do teraz mi sie odbija, a skonczylam jesc o 16! boze.. dobrze, ze zgagi nie mam, ale tak czuje, ze ciezko mi na zoladku.. chyba sobie rennie zaaplikuje..
ale w sumie teraz bym cos zjadla :/ glodna nie jestem, ale zaraz zaczne film ogladac i tak lyso bez przekaski.. ciastka wszystkie wyjadlam wczesniej i juz nie mam, lodow tez nie mam, za to czekolada mi mignela, jak lodowke otworzylam... hmmmmm :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-11, 21:01 ]
aha.. i wspolczuje Wam z tym noszeniem... ja wiedzialam, ze tak bedzie i nie nosilam malego (przez to i przez kregoslup, ktory mi nawala), tak wiec mam spokoj... jedyne co, to przyzwyczailam go, ze jestem w poblizu i jak znikam na dluzej, to sie denerwuje :/ musi mnie widziec, albo slyszec...

[ Dodano: 2009-02-11, 21:02 ]
na dluzej niz 15 minut, w sensie... np. wziac kapiel

[ Dodano: 2009-02-11, 21:03 ]
no i z lulaniem do snu, tez u nas spoko... on sie sam lula :-D ja go tylko wkladam do lozeczka, caluje na dobranoc i wychodze.. a on sie bawi miskiem i zasypia po ok. 10 minutach.. :ico_sorki:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”