Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 16:20

ja do tej pory jakies 8 kg przytylam, ale teraz nadszedl krytyczny dziewiaty miesiac - po pierwsze przesiedze go w domu, mniej ruchu... po drugie swieta za pasem i rozne smakolyki ... ale z drugiej strony - w tym roku swietujemy u nas, wiec po prostu za duzo gotowac i piec nie bede, zeby nie kusilo :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-12-14, 15:27 ]
musze sie rozejrzec po mieszkaniu, co by tu sprzatnac z nudow :ico_noniewiem: chociaz podloge zmiote :ico_oczko: poczytalabym ksiazke, ale glowa mnie troche od wczoraj boli i raczej nie bede mogla sie na niej skoncentrowac... pozniej jeszcze zagladne, moze Anusiek wroci w miedzyczasie do domku z najnowszymi (oby dobrymi!!!) wiesciami...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 gru 2009, 17:32

Anusiek wroci w miedzyczasie do domku z najnowszymi (oby dobrymi!!!) wiesciami...
- niestety dzis nasza Anusiek nie wroci,bo zostala w szpitalu.Tetno maluszka znowu 190,jutro da znac cos wiecej,bo dzis mowi,ze jest zalamana i plakac jej sie chce :ico_placzek:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2009, 17:37

niestety dzis nasza Anusiek nie wroci,bo zostala w szpitalu.
:ico_olaboga: Biedna Anusiek,mam nadzieję że w szpitalu coś zaradzą i to się wreszcie uspokoi :ico_sorki: Trzymam kciuki za nią i jej dzidzię.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 18:36

hejka
iw_rybka napisał/a:
niestety dzis nasza Anusiek nie wroci,bo zostala w szpitalu.
Biedna Anusiek,mam nadzieję że w szpitalu coś zaradzą i to się wreszcie uspokoi Trzymam kciuki za nią i jej dzidzię.
trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tez sie biedna nastresuje :ico_placzek: :ico_olaboga:

Helen gratulacje 9. miesiaca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo i jak pierwszy dzien lenistwa??

iw_rybka to widze ze sie twoja szyjka trzyma :ico_oczko: a z tym usg to male przegiecie :ico_zly: :ico_noniewiem:

ja dzisiaj przez pol dnia sprzatalam kuchnie, zeszlo mi tak dlugo bo musialam co chwile sobie przerwy robic :ico_noniewiem:

co do spioszkow to ja mam jedne :ico_noniewiem: :ico_haha_01: tutaj wogole nie mozna dostac spioszkow, no ale spodenek mam sporo takze powinno byc ok :ico_oczko:

lilo

14 gru 2009, 19:07

musze sie rozejrzec po mieszkaniu, co by tu sprzatnac z nudow
Przyjedź do mnie pleassseee.................... :ico_sorki:
ona na to że ja się tak z niej śmiałam że ona przytyla w ciaży 30kg,a sama pewnie do 20kg dobiję. :ico_puknij: Niby jak miałabym przytyć aż 7kg w 5tygodni :ico_noniewiem: Nie mam pojęcia skąd moja mama takie pomysły bierze :551:
:ico_szoking: Specyficzna ta twoja mama :ico_olaboga: :ico_sorki:
niestety dzis nasza Anusiek nie wroci,bo zostala w szpitalu.Tetno maluszka znowu 190,
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Trzymamy kciuki, kurcze, co się dzieje z tym maluszkiem... :ico_placzek: Trzymamy kciuki mocno!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

iw_rybka, dobrze, że u ciebie same dobre wieści po wizycie :ico_sorki:

Ciekawe jak Patrycja :ico_sorki:
ilo i jak pierwszy dzien lenistwa??
Można się chyba przyzwyczaić :-D Trochę się ruszyłam - zrobiłam sałatkę, poprasowałam, takie drobiazgi. Może przejrzę jeszcze ciuszki które przywiozłam od rodziców to jutro wstawię pranie.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 20:36

niestety dzis nasza Anusiek nie wroci,bo zostala w szpitalu.Tetno maluszka znowu 190
bidulka, tak krotko przed swietami tyle nerwow :ico_sorki:
tutaj wogole nie mozna dostac spioszkow
:ico_noniewiem: ciekawe...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 gru 2009, 20:52

mam nadzieję że w szpitalu coś zaradzą i to się wreszcie uspokoi
- zaradzili by,gdyby juz wyciagneli Piotrusia,ciaz jutro juz bedzie donoszona,wiec mogliby zrobic CC,a nie stresuja :ico_zly:
a z tym usg to male przegiecie :ico_zly: :ico_noniewiem:
- no wlasnie,zwlaszcza,ze on ma u siebie sprzet do USG ale czeka na ten 3D :ico_zly: A ja musze sie stresowac,czy jak zaczne rodzic to sie nie okaze,ze jednak cos jest nie tak :ico_olaboga:
Przyjedź do mnie pleassseee.................... :ico_sorki:
- ja mam blizej,to podjade :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 22:38

leona napisał/a:
tutaj wogole nie mozna dostac spioszkow
ciekawe...
a nawet dziwne
ale za to duzo jest takich polspiochow :ico_oczko:
Można się chyba przyzwyczaić
pewnie ze mozna :ico_oczko:
no wlasnie,zwlaszcza,ze on ma u siebie sprzet do USG ale czeka na ten 3D
:ico_puknij: to co by mu zalezalo zrobic teraz usg :ico_noniewiem:

ja mam wizyte w piatek, ale oczywiscie tylko macanie brzuszka, sprawdzenie tetna maluszka i pomiar hemoglobiny i cisnienia :ico_oczko:

teraz juz wykapana jestem, zjadlam kanapke i maly szaleje
no ale jak mamuska je po nocach to co sie dziwic :ico_puknij: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 gru 2009, 23:17

:ico_puknij: to co by mu zalezalo zrobic teraz usg :ico_noniewiem:
- pewnie chce ten nowy wyprobowac,na jaknajwiekszej liczbie dzieci :ico_zly: Juz kiedys mial taki 3D,ladnie bylo widac aleco z tego :ico_zly:

Ja jestem ciekawa ile mala wazy,jak lozysko sie ma itd :ico_zly:
ale oczywiscie tylko macanie brzuszka,
- a wiesz,ja juz teraz zaczynam rozumiec czemu u was tak zadko spotykacie sie z lekarzem,ta polozna dzis mnie tak wybadala,ze wiecej wiem,niz od niego jak zaglada do srodka .I jeszcze mi powiedziaal,ze jak by mnie mogla zbadac jak lekarz,to wiecej by mi powiedziala :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 23:47

juz teraz zaczynam rozumiec czemu u was tak zadko spotykacie sie z lekarzem,ta polozna dzis mnie tak wybadala,ze wiecej wiem,niz od niego jak zaglada do srodka
dokladnie, polozne sa bardziej rozmowne i kompetentne niz taki lekarz gbur... moja miala do mnie jutro przyjechac, ale sie rozchorowala i przelozyla wizyte na sobote. Przy okazji wypytalam sie o moj brzuchol i potwierdzila, ze to te skurcze odpowiedzialne za opadanie brzuszka...

[ Dodano: 2009-12-14, 22:55 ]
ja mam wizyte w piatek, ale oczywiscie tylko macanie brzuszka
moja polozna wozi ze soba tez sprzecik do ktg i ma mi akupunkture zaserwowac, podobno mozna tak skrocic porod o 2 godziny, warto sprobowac

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”