#ania#, zdjecie super!!! No i widac po Jasku ze "wydoroslal"
musisz troche wyluzować z czujnością, bo jeszcze troche to padniesz na twarz z niewyspania
ale jak to zrobic?? Ja bym chciala
ale co ja zorbie ze sie co chwila budze, a wlasciwie nie moge usnac bo co on sie ruszy to ja oczy otwieram.
często stęka albo jęczy przez sen W sumie to nie wiem czemu
moj Junior tez
a czasem takie minki orbi jakby mial sie rozplakac, albo usmiecha sie, albo oddycha nagle bardzo szybko
ale wydaje mi sie to normalne - pewnie sni mu sie cos... i wczuwa sie w sen
A jak fajnie to wyglada jak ma taka minke "zaraz sie rozplacze" a doslownie chwile zaraz "ale jestem szczesliwy"
fajnie to wyglada
Jak będziemy teraz u pediatry to o tym wspomnę. . .
tzn ze to moze byc cos nie tak?? ja nawet nie pomyslalam ze to cos niepokojacego. A jesli chodzi o kupki to hcyba normalne ze wierci sie jak chce mu sie baczka puscic, moj Niunio tez, Ale przeciez i nas doroslych mecza te baczyska, a te malutkie jelitka musza sie dostosowac do tych wszelkich nowosci!!!
W kazdym badz razie dzis Junior spi z Seniorem w sypialni. A ja sama w "salonie". Zobaczymy jak mi to dzis pojdzie. Moj M myslal do wczoraj ze ja tylko raz w nocy do Niunia wstaje (okolo 6-7) bo on wtedy slyszy. Bo zazwyczaj przebieram niunia wtedy. Na poczatku przebieralam go za kazdym razem jak karmilam, a teraz jak spi (i je prawie na spiaco) to skzoda mi go rozbudzac zeby pieluszke zmieniac. Choc staram sie sprawdzac czy kupencji nie zrobil.
Aha mialam zapytac wczesniej - CZY WASZE MALUSZKI TEZ TAK CZESTO MAJA MOKRY KTORYS Z BOKOW PO NOCY?? Mnie sie zdarza ze musze przebierac Juniora kilka razy w nocy - bo mokrego bym go nie mogla zostawic. I dziwne... bo pieluszke zawsze tak nakladam, i sprawdzam czy aby wszystkie falbanki na miejscu