Mamciu czesto po znieczuleniu glowa moze bolec, a oko skacze bo nie wiem hehe moze za duzo ci tego wstrzyknela, a moze po prostu taka reakcja, napij sie kakao zelazo ci pomoze
ja mam od rana nerwa... tesciowa przyprowadzila swoja suczke do nas na weekend bo jedzie na wesele do zielonej gory a ja chyba zwariuje
moj pies zwariowal, lata za nia i nie patrzy ze ona go gryzie i warczy na niego i szczeka, wielki jeden jazgot, szczek i halas...musze ja zamykac u nas w pokoju

i musze opilnowac jak cholera bo nie przyzwyczajona do dzieci, Oskara widywala co jakis czas tylko a on pieski uwielbia a jej nie pasi czasem ja jak poglaszcze za mocno czy cus i warczy na niego.. boshhhhhh

jak go ugryzie to ja z balkonu zrzuce chyba a pierw udusze!!!!!! kurde i klopot na glowie
na dodatek na wejscie pogryzla dwie pilki Oskara ulubione jego...

i naucozna jest ze na fotelach i kanapach wyleguje sie a u mnie to nie rpzejdzie bo ja czegos takiego nie toleruje... pies ma miec swoje miejsce..w dodatku jest jasna i ma dposc dluga siersc wiec sobie wyobrazcie co jest na kanapach po tym.... juz sie nie moge doczekac poniedzialkua z ja tesciowa zabierze
dzis ide do skzoly na 16, ale jutro chyab pojde tylko z rana bo siostra chyba nie da rady z dwoma psami i jeszczy aby tak pilniowac Oskara