Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

Re: wiosna-lato 2013

28 mar 2013, 17:15

Witajcie
Ja Juz w drodze do domu. Wybralam troszke wczesniej Oliwierka z przedszkola. Urlop pora zaczac cale 17dni ;)
Zrobilam male zakupy. Mam ochote Na granata. Mniam. Kupilam tez lody jedne pistacjowe a drugie sorbet mango. Mniam.
Mam gdzies kilogramy, Tym bardziej, ze Ida swieta, do tego urlop.
Milego popoludnia

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

28 mar 2013, 18:09

Szafa kochane zrobiona! Łóżko skręcałam razem z mężem. 3h to łóżko skręcaliśmy!!! śrubek więcej niż potrzeba. Najgorzej było skręcic dolne łóżko, a potem już szło z górki.
Teraz mój M. poszedł z moją mamą na świąteczne spożywcze zakupy. A ja padam na plecy. Mega bolą. Jeszcze tylko przygotuję dla nas obiad (dobrze, że mamy jeszcze trochę sosu do spaghetti od wczoraj, więc tylko swieży makaron ugotuję).
Ale wiem, że jak się położę dziś, to nie wstaję do wieczora.

Kupiłam sobie farbę do włosów, lactacyd i krem/podkład BB, bo był w promocji.
Teraz jestem senna. Jakbym nie weszła do końca dnia, tzn, że odpoczywam :-P

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 mar 2013, 18:46

hej hej

jeju tylko wczoraj mnie nie było i już nie wiem co komu chciałam napisać :ico_noniewiem: :-)
Monika aleś mi smaka narobiła, chyba zrobię ten deser bo utkwił mi w pamięci :-D
i brawa dla teściowej - kaska zawsze się przyda :ico_brawa_01:
Tibby no i super że szafa jest i łóżko jest :ico_brawa_01: ale wierzę że plecy teraz bolą
Zioło mniam jakie pyszności zakupione :-) to odpoczywaj kochana, fajnie mieć urlopik
a kg się nie martw bo jakoś dużo nie przybrałaś na razie więc... hulaj dusza :-D
Misia a skąd Ty wiesz??? :ico_haha_01:
wiesz ja też nie lubię jak męża nie ma a jeszcze jak tyle czasu byliście razem to teraz tym bardziej musisz się przestawić...
ale do 15.30 to nie tak źle nie? :ico_noniewiem:
Donatka to macie okazji do świętowania, niedawno też chyba pisałaś o imieninach czy urodzinach? :-) i fajnie przynajmniej coś się dzieje i jest okazja coby ciacho zjeść :-D

ja to też baaardzo na słodycze... niestety
a wczoraj byłam w pracy na wielkanocnej imprezce i fajnie było, obmacały mnie po brzuchu :ico_haha_01: komplementów się nasłuchałam więc zadowolona wróciłam :-D
kurcze na to odliczanko to nie wiem czy dam radę jeszcze zaglądać :-) jakoś nie daję rady ogarniać heheh
no może zaglądnę :ico_oczko: ciekawam...

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 mar 2013, 19:29

anza super, ze imprezka sie udala. Ja to lubie jak kolezanki z pracy dotykaja Moj brzuch I prawia komplementy. Teraz zastanawiaja sie jak sie zmieni za 2 tygodnie.
Tibby Alez Fajnie, ze szafa zrobiona I lozko rozlozone. A jak Tobikowi sie podoba?

Ja juz wykapana. Za chwile przejze plyty DVD, ktore dzisiaj przyszly. Pocwicze joge z Oliwierkiem.
Kupilam dzisiaj suszone morele, bo sie naczytalam, ze zdrowe. Akuratnie w promocji byly. Nigdy wczesniej nie jadlam, bo jakos nie przepadalam, za suszonymi owocami. Morele sa przepyszne. Jejku ja tylko o jedzeniu teraz mysle :ico_wstydzioch:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2013, 19:36

witam :)

u nas nudy, mąż do południa mi umył okna w pokoju, także ja wyprałam i powiesiłam firanki, byliśmy też w lesie po gałęzie brzozy, a wiatr masakryczny :ico_olaboga: , głowa mi pęka :ico_zly: ,

jenny za 15tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , jak się czujesz?
anza za 23tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , fajnie , że spotkanie wielkanocne się udało :ico_brawa_01: , no trochę jest tych okazji pod rząd, ale po imieninach już przystopuje z tym słodkim :),
tibby super, ze już szafa przerobiona :ico_brawa_01: , i łóżko :ico_brawa_01: , a malować kiedy chcecie?
ziolo no to doczekałaś się urlopu :-) , super :ico_brawa_01: , teraz możesz odpoczywać :ico_oczko: , jeśli chodzi o jedzenie, to ja niby nie jestem głodna, ale ciągle chodzę i podjadam coś z nudów, zaraz chyba przekąszę banana i pomarańczo :)
misia przyzwyczaisz się, fajnie, ze ma tylko jedną zmianę :)

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

28 mar 2013, 20:09

Hej to za skończony 15 tc :ico_tort:

Misiu to dobrze, że czas Tobie szybko leci.
Tibby w końcu doczekałaś się szafy i łóżka.
Ja jestem trochę przeziębiona , ale narazie bez tragedi. Dziś kupiłam sobie truskawki i zastanawiam się, czy je zjeść na kolacje:-).

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

28 mar 2013, 22:28

Kochane, Tobik zadowolony! Wielkie ŁAŁ było, kiedy zobaczył łóżko.
Dziś przyszedł sam do pokoju, położył się i zasnął w mgnieniu oka. Bez mleka itp. Teraz od 21 kima spokojnie w pokoju.

donatka, malowanie już po świętach. Od 08.04 mój M. ma urlop i wtedy się zacznie walka ze zrywaniem tapet i szapchlowanie. Musimy dokupic jeszcze gipar i pędzel do kaloryfera, bo też woła o pomstę do nieba. I będzie git ;-)

Zdjęcia łóżka na fb.
padam na plecy.
Jutro farbuję włoski :-) a w sob jeszcze z mamcią mamy wychodne i idziemy na kawkę :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

29 mar 2013, 08:25

Dzień dobry. :ico_kawa:
Wielkie brawa dla was, które kończą dzis kolejne tygodnie ciaży!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

chwalę sie z rana brzuchem:
Obrazek

wczoraj odebrałam swoje wyniki z glukozy i toxo
oto wyniki:
na czczo: 77.0
po 1h: 102,0
po 2h: 86.0

toxo IgM: 0,040

więc moim zdaniem wszystko jest ok :-D

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

29 mar 2013, 10:37

Witajcie
Tibby piekny brzusio

Ja za chwilke jade na zakupy swiateczne. Pozniej czeka mnie sprzatanie. Mamy piekna pogode za oknem. Dalej zimno, ale slonko swieci. Takze zapal jest do pracy.

Milego dnia dziewczyny

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 mar 2013, 10:49

Jenny 15 tc :ico_tort: :ico_urodzinki: oraz anza za 23 :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:

tibby pięknie rośniesz, widać, że Tomaszkowi dobrze w brzuszku!
Super, że wyniki dobre.
Daj zdjęcia gotowego łóżka i szafy.

Wczoraj odpucowałam kuchnie z mężem, potem pokoje i dziecinny też, dziś łazienka (zaraz lecie), odkurzyć i już.

Obrazek

Wesołych Świąt!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”