hey kochane!!!
Ale sie usmialam z Waszych postow,az o malo co nie popuscilam w gatki..

widze,ze humory dopisuja i tak ma byc kurcze!!!!
Lucy ale mialas przygode z pralka,dobrze,ze juz sytuacja opanowana!!!A tesciowa sie nie przejmuj dasz rade
Ale Wy naklikalyscie gaduly,ze galy mi z orbit wylaza po czytaniu posciakow.Ale milo,ze czytalo,bo ja tez jakos dzis kiepski humor mialam bez powodu a teraz gicior.Mezulka wyslalam,zeby sobie troche z kumplami poobcowal,bo ze mna i Vinee za niedlugo zniewiescieje..hehe..ugotowal mi kolacje i polazl wiec mam kompa dla siebie.
Musze Wam niestety doniesc,ze kalafior zmarl smiercia tragiczna na ruszcie,dobrze,ze Vinee tego nie widziala,bo by miala uraz do konca zycia,ze starzy jej najlepszego kumpla skonsumowali!!!Ale co tam kupie nastepnego, moze sie da nabrac,ze to ten sam,no chyba,ze ma jego portret pamieciowy i znaki szczegolne
Marcelina witaj u nas z synkiem,ale masz prawdziwego mezczyzne,rzeczywiscie duzy z niego chlopczyk

super,ze sie wybieracie do Pl,oj dziadkowie nie beda go chcieli wypuscic spowrotem do Uk.
Julie widze,ze Nathanek tez lubuje sie w kraglych ksztaltach.
Kasiula co do lakieru do paznokietow to pomyslalam sobie dokladnie to samo co Gosia,ze bedzie pasowal Ci pod dywaniki na panelach

a w tlenionych kudlach sobie Ciebie jakos nie wyobrazam,chyba bym pekla ze smiechu na ich widok
Martuchafrost niezla masz sasiadke. A jak juz o sasiadkach mowa, to wczoraj rozmawialam z momi rodzicami i Ci tez mieli niezla przygode z sasiadka,taka sobie cicha myszka,a tak popila,ze sie im zesikala na wycieraczke i dzien pozniej przyszla przepraszac,ze nie wie co to sie z nia stalo

.Az wyzarlo im posadzke,taki miala mocz agentka.Teraz czysci codziennie,zeby sie podlizac.
Martuchafrost fajowskie fotki,ale masz brzucholek,ja mialam podobnych rozmiarow,ze juz 3 miesiace przed terminem babki w Asdzie sie mnie pytaly czy juz na dniach rodze
Jasnie Pani bardzo ladnie wygladasz na fotce,Lucja oczywiscie tez!!!Przypomnialas mi butle,mialam ich tez sporo bo az 8 i jak mialam je myc to mnie cos trafialo,dobrze,ze rzadko,bo Bablu mi je myl czesciej.brrrrrrrrr..
Kasi.k ciesze sie,ze zalatwienie paszportu sie udalo i ze mozecie leciec do Pl,i znalezc jakiegos lekarza co Wam pomoze.Trzymamy kciuki i bedziemy tesknic,dobrze,ze bedziesz miala dostep do kompa chociaz!!!
Kurcze juz sie nie moge doczekac fotek
Leosia Madziorki