--------------------------------------------------------------------------------
aga dobrze robi okład tak jak urmajo pisze
aga nie sądze ,żeby zęby kupe robi normalnie jest taka inna zblizona do rozwolnienia
no cuż lekarz jak lekarz dziwny to on zawsze był ,ale diagnozy jego sa zawsze sprawdzalne z moimi przemysleniami
urmajo-on sie mnie pyta po ile dziecko goraczki miało ?, a ja tez jej nie miezyłam zawsze widze ,że jak juz ma (sprawdzam na dotyk ) to aplikuje cos - no to wtedy od mnie zrugał ,że dziecku powinno sie mierzyc temp. 2x dziennie rano i wieczorem!!!! normalnie az sie spociłam cała na twarzy z nerwa
dziś juz nie miała gorączki w dzien . i nawet cos zjadła -objadku nie wychafowała , tylko deserek jabłuszko kaszki tez OK no i kolacji o dziwo tez nie ,zobaczymy jak nocka
aga pytałam sie o syropki to PRAWOŚLAZOWY no i jeszcze ewentualnie FLAWAMED resztaodpada bo są od roku w zwyz , do tego WITAMINKI -mysle ,że u
Emi szybko przejdzie i bedzie OK
gozdzikowa kuruj
Juleńke - co za paskudny wirus panuje w tej Polsce -znajomi tez przyjechali z Angli z malutkim synkiem 3,5 miesiecznym ,żeby na świeta go ochrzcić i tez w wigilie sie im juz rozchorował no i oni razem z nim ,a jutro juz znowu wracają do Angli (dobrze ,że chrzciny mieli w niedziele i mały ochrzczony ufff....... tylko ciekawe co dalej? )
rozmawiałam z
gosią na skypie troszke mnie podniosła na duchu i jest mi lepiej i razniej

dzieki ci dobra kobieto