a ja właśnie, zainspirowana Kwiatunio- założyłam konto na snajperze.Licytuje na allegro śniegowce ale chyba przegram bo ja zawsze daje niskie ceny.
no, a tak fajnie było...A ja dołączam do grona osób mających okres . Buuuuu
generalnie to chyba jak przy ciąży- niezbędne minimum. Ale apap można, mi w szpitalu pozwolili po cc.A właśnie jak z braniem leków gdy się karmi piersią?
przepis- nie przepisKocura Bura napisał/a:
A my dzis nietypowy obiadek, bo sałatka meksykańska i pękam!
Ale tym się można objeść, bo same warzywka i kurczak.
podaj przepis
fajna jesteśLicytuje na allegro śniegowce ale chyba przegram bo ja zawsze daje niskie ceny.
no ja mam jasne teraz włosy więc pewnie wyszedłby mi odjazdowy rudy, aleraz miałam taki ostry i nie najlepiej sie w nim czułam, zreszta ja to chyba wszystkie kolory juz miałam począwszy od czerwonego na czarnym skończywszymi się marzy rudy taki ostry, ale szkoda mi rozjaśniac włosów i marzę dalej, może kiedyś coś mnie skusi i zrobię sobie:)
nina pokaż kiedyś jaki masz kolorek
choć i tak coś dzieci mają ze skórą,
ba i to jaki ja lubie bardzo słatki , różnego rodzaju i robic i zjadac mniam mniam.....Do tego kroma chlebka i obiadek jak się patrzy
No i przegrałam.Za wysoka kwota dla mnie.fajna jesteśLicytuje na allegro śniegowce ale chyba przegram bo ja zawsze daje niskie ceny.
No moja to nie ma punkciku tylko cała buzia no tragicznie wygląda, na główce .Brzuszek raczki i nóżki tez jest ale mniej i nie wygląda tak źle jak na buzi.Na buzi ona dodatkowo drapie i ta główka kręci na boki a tym samy trze o kocyk czy coś innego.więc tak u nas Maja ma tez na rączkach i na nóżkach bardzo wysuszona skórę i czasami na buzi tez pojawi sie jej taki wyszuszony punkt , zaczełam jej kilka razy dziennie smarować kremem i nie pojawia się, a na to na rękach i na nogach to lekarka powiedział, że to teraz jest od suchego powietrza w domu i od kaloryferów, może tezsię pojawic z braku witaminy d i powiem wam, ze chyba cos w tym jest bo teraz podaje jej codziennie i zaczyna się skóra robic gładziutka
No ja na razie nie wyeliminowałam żadnego karmienia i też się pojawiła @A teraz wyeliminowałam tylko 1 karmienie (kosztem obiadku), jakoś miesiąc temu i od razu machina ruszyła
No chciałabym wiedzieć bo już normalnie osiwieć można.Taką mam śliczną niunię a tak ma buźkę oszpeconą.szkieletorek, ciekawe co Lilcia ma tak naprawdę.
pamiętam, że Maja też miala strasznie "osyfioną" buzię do jakiegos czasu .. normalnie wyglądała strasznie, ale teraz juz ma faja i samo znikło, a co to było to do tej pory nie wiem ... hormony? najważniejsze, że juz nie ma choc powiem wam, że jeszcze ma gdzie ni gdzie takie kaszaki podskórne, az mnie korci, zeby to zrdapa ale wiem, ze nie mozna.Taką mam śliczną niunię a tak ma buźkę oszpeconą.
to daj znac tylko, oj ja pamiętam jak Dorian miał tą wysypkę straszna, taki brzydki przez to był, mi się płakać chciało jak na niego patrzyłam:( oby stwierdzili co Lilci to zacznecie leczenie czy eliminację całkowitą, a myslałaś, co jak to jednak pokarmowa alergia??? może na MM warto przejść, oczywiście takie specjalne, oj nie, oby nie to, bo te mleka ochydne sąNo chciałabym wiedzieć bo już normalnie osiwieć można.Taką mam śliczną niunię a tak ma buźkę oszpeconą.
Jutro i w środę mała będzie mieć robione dokładniejsze testy więc zobaczymy co to pokaże.
witajcie w klubie. Jak ja się super czułam bez okresuszkieletorek napisał/a:
A ja dołączam do grona osób mających okres . Buuuuu
no, a tak fajnie było...
można apap i paracetamol z przeciwbólowychszkieletorek napisał/a:
A właśnie jak z braniem leków gdy się karmi piersią?
generalnie to chyba jak przy ciąży- niezbędne minimum. Ale apap można, mi w szpitalu pozwolili po cc.
na kurzajki dobre jest jaskółcze ziele, niestety zimą go nie ma, ale na wiosnę, obrywaj malutkiej i smaruj tym żółtym kurzajkę, po kilku dniach zejdzie. Mój mąż ma to dziadostwo. Najgorsze jest to, że jak jedna mu zejdzie to zaraz druga wychodzi. Na szczęście tylko na palcach u rękia w ogóle dziewczyny znacie jakieś domowe sposoby na kurzajki???
no dokładnie, u nas Alanek ma łokieć jeden suchy, i dwa policzki. Ciągle mu smaruję kremikiem nawet 2-3razy dziennie, zawsze przed wyjściem na podwórko dodatkowo grubszą warstwą, ale słabo pomaga, bo po kilku godzinach znów jest suche. Ale ja też myślę, że to od suchego powietrza i że na wiosnę przejdziewięc tak u nas Maja ma tez na rączkach i na nóżkach bardzo wysuszona skórę i czasami na buzi tez pojawi sie jej taki wyszuszony punkt
obyście się już dowiedzieli i oby to jednak nie byłą skazaNo chciałabym wiedzieć bo już normalnie osiwieć można.Taką mam śliczną niunię a tak ma buźkę oszpeconą.
Jutro i w środę mała będzie mieć robione dokładniejsze testy więc zobaczymy co to pokaże.
ja też ale sama już nie wiem. Czasem mnie wszystko wnerwia i wtedy chciałabym przejść na mm, ale czasem jak widzę jak on się przytula i przyssysa to mi szkoda go odstawiać już i weź tu bądź mądry człowiekuA byłam zwolenniczką karmienia do roku czasu
no niewiem sama co poradzić... u nas jest tak, że jak płacze to podchodzimy do niej i ja po główce kolka razy pogłaskamy i odchodzimy bez słów bo jakbym się odezwała to juz po spaniu wogóle, no i popłakuje czasami ale nie zwracam na to uwagi bo ona cwana jest i jak ryczy to wie, że zaraz sie mamusia pojawi a wtedy usmiech od ucha do ucha.nie mam już siły na swoje dziecko od kilku dni znowu musi poryczeć zanim zaśnie, macie jakiś pomysł jak go uspać bez wrzasków?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość