Dzieńdoberek!
Ja dziś oczy na zapałki
Maksio budził się co pół co godzina z płaczem i za nic nie chciał iść spać dalej!!! Nie wiem co mu było
Czy to ten katar, czy ząbki. Obudził się o 7 na dobre i teraz wesołu uśmiechnięty, żadnych symptomów jakichlolwiek dolegliwości
Murchinson, dobrze, że Mati spał spokojnie całą noc
Dzięki za info o rota. Ja teraz strasznie żałuje że go nie zaszczepiłam, no ale trudno
Aniu, Z Hani to niezła kierowniczka
i co zjadła śniadanko??
Ja właśnie też nie daje słodyczy Małemu, moi rodzice też mają zapowiedziane i się tego trzymają, ale wszędzie gdzie jesteśmy każdy ciach coś Małemu do ręki pakuje, już czasem nie mam sił tłumaczyć.... bo potem słyszę : moje dziecko jadło kinderki od 5 miesiąca
biedaczek
ale tempo to rodzice mają,żeby po takim czasie dopiero się tym zająć
No biedna dziecko naprawde męczy się strasznie. Ostatnio jak się widziliśmy ta kuzynka do mnie, że ona już sił nie ma, bo Igorek już 12 kup zrobił, ona tylko pierze i prasuje
2 razy już był w szpitalu z rota, do tego uczulenie na białko i nietolerancja laktozy, nie daje mu glutenu
A mi się po prostu wydaje, że tak naprawdę sami nie wiedzą co mu jest. Lekarka podejrzewa celiakie dlatego dostali teraz skierowanie do szpitala na badania
[ Dodano: 10-01-2012, 09:29 ]
U nas też bez śniegu. Ale kropi i wiatr wieje więc ze spacerku nici.
Ja mam ochotę na jakąś zapiekankę więc pomyślę co tu na obiad stworzyć