Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

30 gru 2007, 21:37

No widzę że już lepiej dzieciaszkom :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super.Maks oki tylko robi takiej paniki przy smarowaniu chrostrk,że szok :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Becia jak co to Michaś może szybciej dostać,doktorowa też tak mówiła-zobaczymy.Szczerze to wolałabym żeby dosatał przynajmiej niedrapałby się i nierobił takiej paniki :-D Cieszę się, że u was się poprawia dzieciaszki wracają do normy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Idę się wyplumkać :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

30 gru 2007, 22:48

Hihi Gosia to będziesz miała dwie biedroneczki w domu :-D
Moja lekarka kiedyś mi powiedziała że im mniejsze dziecko tym łagodniej przechodzi choroby zakaźne. A faktycznie taki maluszek bardzo się drapać nie będzie :ico_oczko:

Emilka śpi sobie smacznie. Aaaa i muszę się pochwalić że apetyt jej wrócił. Na kolację zjadła kaszkę z dokładką :-D

No nic... wezmę przykład z Gosi i też idę się ciapciać :-D

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

30 gru 2007, 22:58

Miło sie czyta, jak u naszych dzieci coraz lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ciekawe jak tam Maciuś?

A moja mała śpi od jakiś 20 minut dopiero. Ciekawe o której się obudzi? I czy będzie znów robiła takie cyrki jak wczoraj? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

A ja za waszym przykładem idę do łazienki, robię łóżeczko i do spania, bo jakaś zmęczona jestem. Dobranoc.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

30 gru 2007, 23:35

witam wieczorową pora :-)

niedawno wrócilismy z gościny ,Amelka była bardzo grzeczna, dosyc długo nas nie było ,ale własnie wykapana i najedzona przed chwila zasneła,a mamusia ma luzikkkkkkkkkkkkk i teraz se moze wypic pifkoo :-D bo wcześniej nie mogła eh... wypiłam jednego drinka se se :ico_haha_02: a M juz chrapie ,że hoooo hoooo zaraz go palne w ten caban :ico_zly: :ico_brawa_01:

gosia lepiej jak razem dzieciaczki przechodzą , bo mniej bedziesz uwiazana ,a tak klilka dni zejdzie ,a za pare dni znowu usidlona bedziesz w domku - pamiętam to jak moje miały PRZECHLAPANE, no ale cuz choroba nie wybiera

DOBREJ NOCKI MARCÓWECZKI

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

31 gru 2007, 09:14

Witajcie

U nas nocka spokojna i bez gorączki :ico_brawa_01: Emi obudziła się przed 8.
Spróbuję sie zarejestrować do lekarza bo mi się mleko skończyło i Vigantol to może przy okazji osłucha Emi. Bo tak na moje oko to wydaje mi się że wystarczy 5 dni antybiotyk. No ale wole się upewnić.

Uciekam robić kaszkę. Miłego dnia :-D

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

31 gru 2007, 10:12

Witajcie marcoweczki
ja nie mam czasu bo Macius mi go zabiera jest strasznie absorbujacy ciagle chce do mamy na raczi graczki nie ma juz od wczoraj tzn wczoraj caly dzien mial 37,4 a dzis ma 36 w dupce :) ale ma kaszel straszny ktory wlasnie go obudzil :( tzn wstalismy o 6,30 zjadl kaszke wypil soczku z musu syropki i zasnal ale tylko na 20min bo ten colerny kaszel go obudzil :(
ja wlasnie zjadlam sniadanko i zaraz bede pic :ico_kawa: ktoras chetna???
my dzis jedziemy do mojej siostry na noc mezulek w pracy wiec jak przyjedzie to sie zbieramy i jedziemy :)
super ze Wasze dzieciaszki sa juz prawie zdrowe zdrowka zycze Wam :) buziaki

[ Dodano: 2007-12-31, 09:31 ]
jak tam Wasze samopoczucie na dzisiejsza noc sylwestrowa??? ja dzis wstalam o 6.30 i niewiem czy wytrzymam do 1 :) jakos nie mam weny tworczej nie mam sie w co ubrac co z wlosami zrobic i wogole jakas taka jestem fuuuu :( syf w domu pranie do prasowania wielkie i tak wejde na nowy rok swietnie ebdzie w tym nowym roku u mnie i choroba maciunia :(

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2007, 10:55

Witajcie u nas nocka nawet spokojna choć jula budziła sie co 3-4 godz
Katarek dalej sie utrzymuje troszke pokaszluje ale jest usmiechnieta i bardzo zywiołowa teraz troszke marudzi ale w sumie zbliza sie jej pora spania zaraz ide zrobic jej kaszke
A musze sie pochwalic ze mamy 5 zabka górna dwujeczke hihi pewnie zaraz wyjdzie druga :-D
karolina24, co do nocy Sylwestrowej tez tak jakos mam nic mi sie niechce i wsumie mnie nie cieszy mówisz ze masz góre dop prasoania a ja własnie nastawiłam pranie co zrobic jak sie ma dzieciaczki to tak to własnie wyglada
my pewnie z m doczekamy do 12 wypijemy lampke szampana i pujdziemy nyny
no bo co innego bedziemy sami we dwoje robic Jula chora to nigdzie nie mozemy wyjść wiec tez nie zapowiada sie ciekawie

Awatar użytkownika
kasiamiś
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

31 gru 2007, 11:06

Witajcie Marcóweczki
Cieszę się że dzieciaczki już powoli zdrowieją :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: u mnie niunia super ostatnio nie budzi się w nocy chyba że na cyca więc jakoś się wysypiam :-D teraz właśnie bawi się grzecznie czekam na mojego męża bo pojechał na zakupy.Obrazek
Aby od Sylwestra
cały rok był extra.
By marzenia się spełniały,
by pieniądze kieszeń Twą wypychały.
A uczucia nie znikały
i z serduszka wypływały.

Obrazek

Awatar użytkownika
urmajo

31 gru 2007, 12:17

witajcie kochane.

U nas nocka koszmar. Jak się obudziłam to czułam się jakbym w ogóle nie spała. Majka budziła się kilka razy, ale nadal byłam twarda i tylko soczek jej podawałam, muszę przerzucić się chyba na wodę, bo ona nie przestanie sie budzić.

Dziś idziemy na ten bal, ciekawe jak długo na nim wytrzymam. Szkoda, że potem tylko jeden dzień wolny, bo nie odeśpię.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

31 gru 2007, 12:41

A ja już posprzątałam domek, poprasowałam zaległą stert ciuszków, kolejne pranie nastawiłam i czekam na męża bo miał mi kupić składniki na ciacho :-D

My też w domu we trójkę będziemy no chyba że jakaś zbłąkana duszyczka do nas dołączy :-D
A jeżeli nie to pewnie też do północy wytrzymamy i pójdziemy nyny :ico_noniewiem:

gozdzik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Juli za zębola :-D
urmajo, udanej zabawy życzę :-D Możesz za nas zatańczyć chociaż jeden taniec bo poza Tobą to wszystkie marcóweczki na białej sali będą :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”