[ Dodano: 10-01-2012, 09:39 ]
Koroneczka ciekawe co dolegalo Maksiowi

to jest coś podobnego jak u chrześniaka Awiesz co raczej to mleko go uczula, ale nie zjedzone np w nalesnikach raz na jakis czas, tylko pite codziennie systematycznie w przedszkolu
nie żałuj,bo szczepów jest bardzo dużo i to że zaszczepisz nie daje gwarancji,że rota nie załapieJa teraz strasznie żałuje że go nie zaszczepiłam, no ale trudno
nie,położyła się do tatusia do łóżkai co zjadła śniadanko??
mi też jakaś zapiekanka chodzi po głowieJa mam ochotę na jakąś zapiekankę więc pomyślę co tu na obiad stworzyć
Póki co na szczęście zdrowynie żałuj,bo szczepów jest bardzo dużo i to że zaszczepisz nie daje gwarancji,że rota nie załapie
Ta to ma dobrzenie,położyła się do tatusia do łóżka
Kiedyś robiłam taką dobrą z tuńczykiem i pomidorami w sosie śmietanowym, musiałabym poszukać przepismi też jakaś zapiekanka chodzi po głowie
Przy alergii taki często właśnie jest. W czymś-naleśnik, ciasto, jogurt białko mleka już przetworzone więc pewnie dlatego nie powoduje uczulenia.on jak wypije szklankę mleka np to od razu ma wysypkę,ale jak zje ciasto z mlekiem czy naleśniki to nic mu nie jest
Jak wszystkie szczepionki, one mają nie tyle co uchronić przed zachorowaniem ale złagodzić przebieg danej choroby.nie żałuj,bo szczepów jest bardzo dużo i to że zaszczepisz nie daje gwarancji,że rota nie załapie![]()
To najważniejsze. W nocy to pewnie zęby dokuczają. Może podaj mu coś przeciwbólowego by się tak nie męczył.Póki co na szczęście zdrowytylko katarek ma i to wszystko
![]()
Jak dobrze pamiętam to chyba lapisem tak się leczy, a potem ciemnieją miejsca w których była próchnica. I byłaś z Tosią na kontroli? U nas w takich przypadkach rejestrują na dzieci zdrowe i wchodzimy osobnym wejściem (jak jest otwarte) i od razu do drugiego pomieszczenia.Aniu pytalas czym smaruja malemu zabki,a wiec nie pamietam, ale chodzi o to zeby ta prochnica sie nie rozprzestrzeniala dalej na inne zabki![]()
Kiedy Hania ma mieć wycinany ten migdał?,bo chyba przegapiłamniedługo muszę spakować Hanię i jego do szpitala,ale to po obiadku na spokojnie co bym niczego nie zapomniała![]()
Niop, z kurczakiem też może być pysznePrzepis skopiowałam ale przerobię na kurczaka bo ja ryb, a szczególnie tuńczyka nie znoszę.
To z Mateuszka przeszło na Maksia. U nas pomaga paracetamol+viburcol.Znowu cyrk z zaśnięciem dzisiajod 40 minut się męczy,co chwila na głowie staje, albo siada, albo wstaje, marudzi, wezme go na ręce to uśmiechnięty i radosny, a ze zmęczenia się słania. Teraz K poszedł go po pleckach posmyrać. Dostał przeciwbólowy zobaczymy jak dzisiejsza nocka
![]()
![]()
Dziś w ogóle miałam jakiegoś doła, przyszedł na mnie czas, żeby poczyścić kanaliki, mam już dość siedzenia w domuW tym tygodniu nawet na żaden masaż nie jadę- ogłupieje!
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość