Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

31 gru 2007, 13:00

Aga26 z wielką przyjemnością zatańczę za każdą z Was. Będę musiała duuuużo tańczyć, żeby nie zasnąć , hi hi.

A ja właśnie powiesiłam pranko i muszę troszkę ogarnąć domek, bo przecież nie można zaczynać roku z bałaganem :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Maja już po drzemce ( 30 minut ). Teraz chyba sie ubierzemy i na spacer w poszukiwaniu jakiegoś cienia do powiek, a potem na 13:15 do dentysty jeszcze na ten stary rok.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

31 gru 2007, 14:11

A Emilka od 10 minut ucina sobie drzemkę :-)
Znowu dzisiaj totalny brak apetytu :ico_olaboga: Na śniadanie zjadła może z 10 łyżek kaszki,a deserku zjadła jeszcze mniej.
Nie wiem czy to wina ząbków bo znowu wszystko pcha do dzióbka :ico_noniewiem:

A powiedzcie mi taką rzecz...
Bo Emi osłonowo dostała Lacidofil, który mam jej podawać raz dziennie rozpuszczony w wodzie. Zastanawia mnie czy to nie za mało i czy np mogę jej podać dwa razy dziennie. Bo myślę że ten brak apetytu to też jest spowodowany zażywaniem Bactrimu

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

31 gru 2007, 14:37

Macius wlasnie zasnal a ja sie zabieram za pichcenie i robienie salatek bo jak Aga bys dobrze czytala ja tez wychodze :( jakos przykro mi tak bo nie czytacie chyba tego co pisze :(
Maciusiowi wyszedl jeden zabek na gorze i drugi sie pcha wiec mamy 3 :) juz jest lepiej dzis sie nawetr bawilismy ugotowalam zupke na rybie soli ale wogole nie chcial jesc a jak dale mu usmazona rybe to je skubaniec jeden :( no coz jutro tez to ma to bedzie sie musial przemeczyc :( cos sie wymysli :)
ide :ico_prasowanko: :ico_pranko: moze jeszcze wpadne :) buziaki jakby co :)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2007, 14:52

Aga26, możesz podawac dwie saszetki chyba na opakowaniu o ile sie nie myle pisze ze w ciagu dnia podawac 1do 2 saszetek my teraz mamy LacidoBaby
ja daję Julce jedna ale ona z jedzonkiem nie ma problemów apetyt jej dopisuje co bardzo mnie cieszy mimo ze teraz zabkuje przez co robi luzne i czete kupki do tego ta wstretna choroba antybiotyk i te syropki

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

31 gru 2007, 15:06

Hejka!
Ja dopiero co usiadłam,od rana w biegu :ico_olaboga: z Maksem chyba godzinę walczyłam,dostał drugi wysyp-masakra :ico_placzek: Ma bomble nawet na migdałkach i języku :ico_olaboga: rano zrobiłam mu lekką kaszke pomemlała troszkę i natym koniec!Później walczyłam ze smarowaniem tych bombli,szok tyle tego a go to swędzi i się wścieka,a szkoda gadać!!!Michał narazie bez obiawowo!Pranie już :ico_pranko: mieszkanko posprzątane,golonki sie purtają,jeszcze tylko sałatkę zrobię,ale czekam na męża aż przywiezie mi towar.Bo jeszcze dziś w pracy i prosiłam go zeby Maksiowi kupił z racji ze nie chce jeść taki mont drinks,wiecie pewnie o co chodzi,to taka bomba kaloryczna.Pije się to przez słomke i jest gęste-jak szejk z Maka!
Aaa i zapomniałam się pochwalić------>MICHAś ZACZął RACZKOWAć :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Gozdzik- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za zębola u Juleczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Agatko-ja też tak miałam przepisane że 1fiolka na cały dzień rano i wieczorem!Niemart się przechodzi pewnie kryzys,ale spoko będzie oki :-)
urmajo, ty to ale masz dobrze na bal idziesz :ico_brawa_01: tylko szczerze,ja jakoś nie miałabym ochoty,taka jakaś jestem bleeee(mieli do nas przyjść znajomi z dzieciaszkami,ale nic z tego bo Maks ma tą ospe)!My dziś w samotności wypijemy sobioe szampana i bedziemy siedzieć przed TV jak takie stare tetryki!!

[ Dodano: 2007-12-31, 16:41 ]
Widzę, że przygotowania do sylfka trwają...

Awatar użytkownika
urmajo

31 gru 2007, 18:14

Aga26 moim zdaniem jedna kapsułka lacidofilu w zupełności wystarczy Ale sprawdź na ulotce, czy nie zawiera serwatki, bo są serie z serwatką i bez. Jak ma serwatkę to kup dicoflor 30, bo on jest dla alergików, a przecież Emi ma skazę. Generalnie ilość lacidofilu nie ma wpływu na apetyt, więc musisz cierpliwie czekać, a apetyt pewnie wróci.

nana mi też tak średnio chce się iść na ten bal, ale właściwie nie mam wyjścia. Mam nadzieję, że będzie fajnie.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

31 gru 2007, 18:16

Hihi nana no przygotowania na całego :-D

Karolina widocznie mi umknęło że Ty też wychodzisz :ico_sorki:

Emilka spała dzisiaj 2 godziny 20 minut :ico_szoking: z tego ze mną ponad godzinę bo ją usypiałam i sama zasnęłam :ico_oczko:
Jak wstała to chciałam dać jej zupkę ale zaczęła pluć na prawo i lewo :ico_noniewiem: Zaczęłam dawać jej nasz obiad (sznycla z ziemniakami) i zjadła mi ćwiartkę sznycelka i ziemniaki :ico_szoking:

urmajo karolina życzę Wam szampańskiej zabawy. Wytańczcie się za na s wszystkie :-D

[ Dodano: 2007-12-31, 18:29 ]
Gosia :ico_sorki: ale ze mnie gapa
OGROMNIASTE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: DLA MICHASIA ZA RACZKOWANIE :-D

No to teraz zostało nam jeszcze wstawanie i chodzenie :-)

Awatar użytkownika
nana

31 gru 2007, 19:56

Aga26, dzięki,a co ja powiedziałam że w sylwestra będziwe raczkował,on tak zawsze papuguje po Emilce :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
No widzisz,co jej dajesz jakiś tam obiad on chce to co wy(jakaś gorsza)Michaś robi to samo,hi,hi :-D
Mąż nadmuchał troszke balonów,ale wysiadł,więc cwaniak wziął sobie pompke od materaca :ico_haha_01:
Ja dopiero co umyłam włosy,wogóle zero makijażu :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Urmajo zobaczysz będzie zajebiście :ico_haha_01: zabaw sie za nas za wszystkie czasy!!!
Karolcia tobie też życzę superowskiej zabawy!!!
urmajo,karola dla was te życzenia:
Szampana w bród,
wódeczki ciut,
kaca małego
i brzuszka pełnego,
zdartych zelówek,
wielu śpiewanych solówek,
porannej kawy
i wspaniałej Sylwestrowej zabawy.

A reście złożę zaś :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

31 gru 2007, 21:00

Ja też jeszcze makijażu nie mam. Najchętniej to bym została w dresie :-D i w sumie nie wiem czy sobie nie zrobimy takiego luźnego sylwestra :ico_oczko:

nana zobaczymy jak będzie z chodzeniem. Może zaczną chodzić na swoje urodzinki :-D

A z tym jedzeniem to faktycznie muszę chyba zmienić. Deserku też bardzo nie chciała ale za to zjadła kromeczkę z bagietki z szynką :ico_szoking:
Zaraz jej będę dawać kaszkę. Ciekawa jestem czy zje :ico_noniewiem:

A właśnie czy Wasze dzieci oglądają bajki ?? Bo Emi od trzech dni jest zakochana w Teletubisiach. Oglądamy je 2 razy dziennie (mnie już bokiem wychodzą) a ona się cieszy (szczególnie jak jest to dzieciątko w słoneczku), piszczy do nich, coś tam gaworzy. Normalnie szał ciał :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

31 gru 2007, 21:40

DOBRY WIECZÓR DZIEWCZYNKI :-D

u nas luzik naszykowałam tyle ,że szok :ico_olaboga: myślałam ,że sie jakoś zgadamy moze ktos bedzie wolny i przyjdzie do nas chodzby do 24 posiedziec ,a tu nonono wszyscy gdzieś lezą wiec siedzimy sami

Mela właśnie se ucieła dżemke nie kładłam jej jeszcze na noc bo wiem ,że ona i tak bedzie sie w nocy buszowac ,a chociaz do rana bedzie mi normalnie spała pewnie zaśnie gdzies o 1 a niech tam raz sie żyje

:ico_szoking: ooooo co ja widze misio raczkuje, ogromne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale numer jeszcze w starym roku sie załapał super

dla JUleczki
za kolejnego zebola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

urmajo
udanej zabawy do białego rana - chodz ciebie juz napewno w domku nie ma

NO I WOGÓLE WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WSZYSTKICH MARCÓWECZEK W PRZYSZŁYM NOWYM ROKU
Ostatnio zmieniony 31 gru 2007, 21:51 przez Duszka, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”