Witam z
agao406 no to brawa dla Radka , Wiolaw czy ja wiem czy zazdrosna mi się wydaje że zawiele myśmy jej pozwalali właśnie przez to żeby nie czuła się zazdrosna.Narazie ma zakaz na bajki zobaczymy , myśle że ma taki okres buntu myśli że jak Wiki mi czas zabiera to ona sobie może robic co chce.
A wiecie co wczoraj gadała nie wiem od czego zacząc , chyba od tego że :pyta się czy szycie boli , no i M że strasznie boli , Klaudia na to : a ciebie mamo bolało jak cię szyli
ja

i mówię jej że mamusia nie miała nic szyte, a ona na to :jak to nie jak mnie urodziłaś i Wiki to cię szyli to bolało cię czy nie.Ale mnie wmórowało nie wiedziałam co powiedziec po chwili mówie że nie nie bolało , a ona na to: ale tata mówi że boli i czy jak dzidziuś będzie nieżywy to też będą ja szyli

Ja mówię Klaudia nawet tak nie mów , a ta : dlaczego .Czujecie taka rozmowa z 6latką kurka z kąt jej się to bierze , starałam się odpowiedziec na każde pytanie w miarę możliwości potem ją zagadałam co tam na dzień mamy szykują i zapomniała o całej sorawie