Czesc dziewuszki
Mamo zuzi widac ze mąz dba o ciebie, i bardzo dobrze ze nie pozwolil ci nigdzie jechac, z tymi omdleniami nigdy nic nie wiadomo. I nawet nie masz pojecia jak zazdroszcze ci ochotki na kochanie, mnie jak nie ciągło tak nie ciągnie, już ostatnio mysle ze może za długa przerwa i dlatego mnie nie ciągnie bo zapomniałam jak to fajnie
Co do leczenia twojej coreczki to polecam syrop z cebuli mnie chyba najbardziej pomógł i nawet smaczny

. Fajnie ze robicie sobie wakacje, u nas z wakacji nic nie będzie bo mąz ma tylko 20 dni urlopu i już dwa tygodnie zaklepal sobie na pobyt w domku jak dzidzius się urodzi, poza tym 5 dni musi wziąśc bo w sierpniu pojedzie na wesele swojej kuzynki do Niemiec (ja się nie wybieram bo chyba ciezko zniosłabym 12 godzinna podroż autem).
Agnieszka a ty na kiedy masz termin? Bo ja niby na 10.IX ale ostatnio cos się lekarzowi na 15.IX wyliczylo i sam zgłupiał
Plastelina fajnie wymyśliliście z tym zdjęciem, wasze pierwsze rodzinne
Ja jutro wybieram się z rana na comiesięczne badania tzn mocz , krew i dodatkowo mam zrobic jakis aspat i alat (chyba tak to było) bo ostatnio powiedziałam lekarzowi ze mnie skóra swędzi. Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie dobrze. A wy za kazdym razem na wizyte do gina musicie miec aktualne badania??
Dobra zmykam juz spac, czuję ze bedzie ciezko zasnąc bo znowu kaszel mnie męczy
Acha i jeszcze jedno pytanko: Łapią was w nocy skórcze łydek? Bo mnie ostatnio tak na szczescie mój mąz jak tylko usłyszy : "ała moja noga" to od razu robi mi masaż, ostatnio to chyba nawet na spaniu bo rano nic nie wiedział

Podobno to brak magnezu, ale nie jestem pewna. Kolorowych snów życze wszystkim.
[ Dodano: 2007-04-20, 22:40 ]Ale sie rozpisałam

Poza tym teraz zauważyłam że zjadłam "k" i wyszlo tak brzydko "Plastelina"

Przepraszam Plastelinko!!