moni26 A kuzynka ma jakieś opinie o Siemiradzkiem i Kopernika?
Dziewczyny ten upal mnie wykancza....niby mam chlodno w pokoju ale czuje sie paskudnie, zmeczona i oslabiona:(
szkoda ale może jutro wpadnę to poszukam.Raczej w poprzedniej gazetce była, bo teraz nie widzę.
jeszcze lata nie ma a ja już mam dość
narzekać to będziecie jak będziemy w 9 miesiącu z brzuchami w upał lataćDziewczyny ten upal mnie wykancza
Sprawdzałam w gazetce archiwalnej- od 23 kwietnia była. Ale może znajdziesz jeszcze :)szkoda ale może jutro wpadnę to poszukam.
To kolejny powód dla którego chciałabym urodzić jak najszybciej...ten 37tc mnie satysfakcjonujenarzekać to będziecie jak będziemy w 9 miesiącu z brzuchami w upał latać
no tak zapominam że wy macie małe dzieci za którymi trzeba latać. Tomek to już bardziej pomocny jest. Proszę go o coś to mi przyniesie więc ja na serio bardzo się lenię.moja pierworodna ma motorek w d....
ostatnio to robiłam jak byłaAlbo kotlety z piersi kurczaka ,surówka i frytki...jeszcze szybciej:)
w lidlu sa teraz pyszne i slodkie.W naszej bidronce niestety srednio smaczne teraz.Ale kupilam na wage na targu i byly pyyyyszne
Ja też kupiłam dzisiaj truskawki tak mi ochoty narobiłyście, ale ochydne były strasznie!Na szczęście wziełam tylko 5 sztuk na wagę - no obrzydliwstwa i obiecsłam sobie że już się nie skusze zanim sezon na prawdziwe z polskich pól nie nastąpi - wówczas będę sie zajadać bo te to tylko wyglądały jak truskawki, a smokowały jak trawa, nie pachniały wcale
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość