niestety ta sama infekcja do tego ma zapalenie spojówek i płacz okropny jak zakraplam oczkaUuuu a co znów wyszło małej
ja z kawusią
Wiesz co czy ja wiem czy duże?szkieletorek, duże wyprzedaże w Gemini?
hehe, no to pojadły dziecico Ty, jak Jej dałam to pluła na odległość
ja mam same koleżanki od 28 w górę, a właściwie większość po 30, jedna nawet ma 42latka i razem do niedawna w szkolnej ławce siedziałyśmy jak na fryzjerkę się uczyłam i nie uważam ich za stare. Właśnie o wiele lepiej się z takimi dogadać niż z dziewczynami w moim wieku (nie obrażając marcz, bo Ty jesteś w porządku).ooooo jakie wy wszystki młodziutkie jesteście 35 .... to mam ja o i ja stara jestem
a można tak dać polizać? Nic się z brzuszkiem nie dzieje? To ja swojemu też dam, zobaczymy reakcjędokładnie ale daj polizać delicje albo czekoladkę to mniam mniam wie do czego służy języczek
Moja też wsuwa;) Kupiłam te długie takie paluchy to pól wsunie nawet nie wiem kiedy;) Więcej już nie chce;)kwiatunio napisał/a:
co Ty, jak Jej dałam to pluła na odległość
hehe, no to pojadły dzieci
Zuzia to wsuwała!
pewnie nie można ale co Jej się stanie jak 3 razy poliże języczkiem ? ja uważam że nic u nas ie ma problemów po tym z brzuszkiema można tak dać polizać? Nic się z brzuszkiem nie dzieje? To ja swojemu też dam, zobaczymy reakcję
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość