jak miałm 29 lat - zareczylismy sie 2 tyg póxniej hyhyyh a 3 m-ce pózniej zaszłąm w ciaze i wzielismy slub o
wow to jak historia z filmu tylko z happy endem
W październiku będę mieć 27
ja bym Ci dala z 25
oczywiście musiałam się znów zmoczyć.Makabra mówię wam.
juz sie boje jak to bedzie..
niestety ta sama infekcja
do tego ma zapalenie spojówek
i płacz okropny jak zakraplam oczka
biedactwo
a skad to zapalenie? ja Oliwkowi ostatnie kilka dni czyszcze nosek ta rureczka co sie zasysa powietrze i masakra co jest wtedy za ryk
Nawet jak w łapce miał to się krzywił
hahahha
Olis jak widzi chrupka to az sie caly trzesie a jak skonczy to od razu jest wrzask zeby mu dac nowego
(nie obrażając marcz, bo Ty jesteś w porządku).
a jaaaaa?
Uwielbiam tą minkę
ja tak samo
Maly wyglada wtedy tak niewinnie
tylko ciezko fotke zrobic
Po co go drażnić jak zjeść nie może
Ja bym się wkurzyła jak by mi ktoś tylko polizać dał czekoladę
hahah ja tez
ostatnio M machal Oliwkowi michalkiem przed nosem to tez mu powiedzialam zeby tak nie robil bo pozniej sie bedzie denerwowal ze nie moze w lapki wziac
ale to tez zalezy od dziecka
w czerwcu bronię mgr:-)
powodzenia
Na zdjęciu zęba nic nie wyszło,a boli dalej.. masakra :-( ehh
biedna.. no ale jak nic nie wyszlo to znaczy nie ma 8 czy co?
U nas juz wszyscy spia tylko ja jeszcze wpadlam na chwile i zaraz sie klade. Wiecie co sie dzisiaj strachu najadlam to myslalam ze zemdleje.. Farbnelam sobie odrosty, wysuszylam glowe, M siedzial na dole z Malym, ktory bawil sie na naszym lozku a M siedzial przy nim na pufce kolo lozka i patrzyl sobie w tv i reka go tam kontrolowal zeby nie spadl. I zeszlam i mowie do M ze od dzisiaj farbuje wlosy co 2 dzien bo sie tak zarabiscie ukladaja i on spojrzal na mnie i katem oka widzialam tylko jak Olis skacze z lozka na glowke (lozko mam takie do kolan to ile ono z pol metra ma wys) i tylko krzyknelam 'Jezu' a M jakos sie tak szybko obrocil i zlapal go doslownie z 2-3 cm nad podloga.. Siedzialam i go tulilam i sie prawie poplakalam a tak mi serce walilo i nogi sie trzesly, nie moglam sie uspokoic.. Tak sie go niby pilnuje a doslownie sekunda nieuwagi i cos sie moze stac, ostatnio gadalysmy o tych wszystkich wypadkach
Nie boje sie o to, ze nabije sobie guza bo to niedlugo bedzie pewnie czesty gosc na jego glowce ale nie wiem nawet co myslec co mogloby sie stac jak on tak centralnie pionowo lecial na glowke, Boze az no po prostu nie chce tego mowic jakie mialam mysli..
Eh no nic troche juz mi przeszlo bo to pare h temu bylo ale mimo wszystko jak sobie przypomne..
Trzeba tak uwazac ze eh.. Dobranoc dziewczeta