Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

04 kwie 2013, 19:56

Ponoc do 10.04 ma byc brzydko. To zaledwie tydzień, ale w zasadzie teraz w ogóle nie można byc pewnym niczego.
Ja to mam nadzieję, że w czerwcu już będzie odpowiednio ciepło, by wyrzucic pranie na balkon ;-)

MISIAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! przywołuję cię! :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2013, 21:53

witam wieczorkiem

ja dziś chodziłam jakaś nerwowa :ico_zly: ,
coś mało jadłam, bo czułam się jakaś pełna, nawet po małej przekąsce :ico_noniewiem: , a mały szalał jakby miał z brzucha wyskoczyć :ico_haha_01: ,
mąż pojechał do pracy, ja oglądam tvn,

Monika
nie denerwuj się :ico_pocieszyciel: , wszystko będzie dobrze :ico_oczko: ,
tibby jak tam synek? od czego ma tą gorączkę?
misia odezwij się!!!

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 kwie 2013, 22:55

monika, lepiej że teraz wykryto paciorkowca niż gdyby okazało się to przy porodzie. Znajoma miała robiony ten wymaz, wyszedł ujemny. Mała się urodziła i niestety z paciorkowcem. Było ciężko ale wyszła z tego cholerstwa. Dobrze, że wymaz zrobiony. A w szpitalu będą wiedzeli co zrobić byście oboje byli zdrowi i silni :)))

Swoją drogą strasznie prędko mi lecą te Wasze ciąże :-)

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2013, 00:14

Dziewczynki jestem,zyje :ico_oczko: odezwe się jutro jak znajde chwilkę :ico_papa:

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

05 kwie 2013, 10:19

Czesc

ja dzisiaj sama siedze do godz. 14 bo maz w pracy 1 zmiane ma i tak z nudow szukam sobie zajecia...
namoczylam juz jedna partie ubranek w wybielaczu zaraz wrzuce do pralki i niech sie pierze :-) maz wczoraj sie zaoferowal ze poprasuje z checia te ubranka wiec ja juz sie ciesze :-D bo tego tyle jest :ico_olaboga: ze nie bede sama stac tyle godziny przy zelazku :ico_haha_01:

postawie dzis taki maly :ico_tort: za ostatnie 30 dni do porodu :-D

Misia normalnie tak zes sie kobito rozpisala ze az ciezko bylo nadarzyc z czytaniem .... pisz nam tu co sie z Toba dzieje bo juz tyle czasu sie nie odzywalas... ale choc tyle dobrze ze dalas znac ze zyjesz i mamy nadzieje ze u Ciebie wszystko dobrze :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 kwie 2013, 10:47

witam :)

stawiam za 27 tc :-D :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Szymek w przedszkolu, ja byłam na małych zakupach,
oczywiście pograłam sobie, teraz trochę ogarnę mieszkanko, potem babcia ma przyjść na kawę,

Monika no to :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,
a pierzesz wszystkie ciuszki czy tylko np. od 0-3m-cy, cczy też większe?

monikaA88

05 kwie 2013, 11:00

donatka :ico_brawa_01: za 27 tydz. :ico_brawa_01: jejjjj ale mi leca szybko te Twoje tygodnie :ico_szoking: jeszcze trzy tyg. i 30 tydz. za Toba :ico_szoking: a potem to juz tak poleci szybko ze glowa mala :-D

piore tylko te malutkie ubranka i troche tych wiekszych bo ja nie wiem jaki moj synek dlugi i duzy sie urodzi a z tego co mi wiadomo to ponoc dlugi bardzo jest wiec wole sie na wszystkie dlugosci i rozmiary przygotowac zeby nie bylo ze potem nie mam w co go ubrac.
wiadomo ze tych ubranek powyzej 6 miesiaca jeszcze nie bede prac ale takie co mam niektore do 6 a wygladaja na male to wypiore kilka sztuk tylko w razie czego bo dziecko to szybko rosnie i lepiej miec choc troche przygotowane.

monikaA88

05 kwie 2013, 11:06

a co u reszty mamusiek slychac? bo jakas taka cisza dzis tu na forum....
tibby nic z ranca sie nie odezwala... czyzby spala jeszcze :-P
misia Ty tez w koncu bys mogla napisac cos wiecej co u Ciebie

jenny jak tam Twoje samopoczucie?
anza , anade , Malgorzatka , kaczorek Co u Was?
ziolo jak Ci mija urlop ???

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 kwie 2013, 13:04

monika, nie spałam, co ty.
Od rana byłam w lab z moczem i moim wymazem. Czekam do nast. tygodnia na wyniki. Jak na szpilkach w sumie. :ico_olaboga:

Potem musiałam z Bobim jechac do lekarza, bo od wczoraj 38 sie utrzymywało. Spadło do 37.5 na chwilę i w nocy nawrót. Dostał leki i czekamy przez weekend co dalej.

Poza tym, dwa dni bez słodyczy za mną. Bez białego pieczywa na dodatek. :-D

misia, pisz co u ciebie, bo nie poszalałaś w poprzednim poście z ifnormacjami. :ico_nienie:
donatka, wielkie brawa za 27tc. :ico_brawa_01: :ico_urodzinki:
Ja to tak samo jak Monika, zawsze mówię, byle do 30 :ico_haha_01:

monikaA88

05 kwie 2013, 15:02

tak wlasnie Tibby myslalam ale dopiero po fakcie jak posta wstawilam ze bylas z Bobim u lekarza. bo pisalas wczoraj ze idziesz bo dostal goraczki. oby leki pomogly :ico_sorki:
to ja czekam razem z Toba juz na szpilkach jak tam Twoje wyniki ... miejmy nadzieje ze wyjda OK. :ico_sorki: takze trzymam kciuki :ico_oczko:

no no podziwiam Cie za wytrwalosc w niejedzeniu slodyczy :ico_brawa_01: ja to bym nie wiem czy dala rade wiecej niz jeden dzien nie jesc. ja to taki lasuch jestem i czasem to jest silniejsze ode mnie ze odrazu siegam po cos slodkiego. a teraz to tym bardziej jak nie zjem choc jednego cukierka to dzien nie jest zaliczony :ico_wstydzioch:

A mi zlecialo dzis nawet dosc szybko. wlasnie maz wrocil z pracy obiad mu przygotowalam ale hehe zanim dojechal do domu to obiad juz sie zimny zrobil :ico_zly: ale jemu i tak nie przeszkadzalo bo on nie lubi jesc goracego zawsze sie zlosci wiec na jeden plus wyszlo :-D

jedno pranko ubranek juz dzis zrobilam :-) wywiesilam na suszarce i postawilam na balkonie niech troche tym wiaterkiem przewieje. dobrze ze dzis nic nie pada i jest 5 stopni na plusie to do wieczora choc troche bedzie suche a reszte moze dosychac w domu. maz jak zobaczyl ile ma do prasowania to sie za glowe zlapal a ja sie rozesmialam i mu mowilam ze to jeszcze nie koniec hehe :-D ale poprasuje mi te ubranka bo stwierdzil ze sa male to szybko bedzie szlo :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”