Już tylko 4 godzinki i odbieram mężusia z lotniska
Teraz tak sobie siedzę przed kompem i nagle poczułam pod skórą taką małą fajną twardą nózię Tak inaczej jak zwykle. Strasznie wyraźnie. W szoku jestem.
Myszka_ pisze:Słoneczko, nie martw się na pewno z malutką wszystko będzie dobrze, grunt to pozytywne myślenie
co do prania i prasowania też się nie przejmuj - zdążysz, a jak coś to męża i syna zatrudnisz do pomocy
Myszka_ pisze:my byliśmy dziś u gina, niestety szyjka mi się skróciła - miałam wykład na temat też że nic mi nie wolno, nie dośc że nic nie robię to już w ogóle, masakra dziewczynki spore te Wasze maluszki, ale w sumie i wzrost rodziców itp czynniki na to wpływają, mój mały waży 1800 g.
ja przytyłam ok.11 kg od początku ciąży, od ostatniej wizyty nie przytyłam nic, no ale jeszcze trochę do końca mi zostało.
asika82 pisze:Ale u nas w nocy wiało i padało, jak huragan normalnie!
słoneczko4 pisze:Moja szyjaka skraca sie już od 28 tygodnia, jak byłam w czwartek powiedział ,że już jej praktycznie nie mam , ale rozwarci też , więc się nie denerwuj , ale tak jak lekarz mówił odpoczywaj
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość