asika82
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 20:00

Anuszka pisze:miałąm urodzic 2 tygodnie przed :-) tak sobie wymarzylam :-D
oj ja też o tym marze, oby lepiej mi to wyszło niż Tobie!

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2008, 22:48

juz jestem i powiem wam ze sama chyba jestem w szoku hehe tak jakos ciezko mi sie bylo przestawic no ale juz jest spoko moj mati sie strasznie cieszy ,skakał z radosci ze brata miec bedzie :ico_brawa_01: dokładnie waży 2271 :-D noi zaczeło sie myslenie nad imieniem hehe moje chlopaki chca Klaudiusza miec :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

24 lut 2008, 00:37

asika82 pisze:Anuszka napisał/a:
miałąm urodzic 2 tygodnie przed :-) tak sobie wymarzylam :-D
oj ja też o tym marze, oby lepiej mi to wyszło niż Tobie!

hehe no ciekawe dziewczynki jak nam wyjdą te rozsypki w praktyce :-D
mam nadzieję noi życzę tego wszystkim, że za długo w dwupaku bujac się nie będziemy :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01:
ja się będe cieszyć jak chociaż tydzień przed terminem urodzę, ale byle nie tydzień po :-D

edit53, spory chłopaczek z tego Waszego syneczka, mały "jajcarz" psikusa mamie zrobił hihi, ale najważniejsze że zdrowy, a co do imienia to Ty masz jakieś typy czy skłaniasz się ku propozycji Twoich panów :ico_oczko:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2008, 10:31

hejka Myszka_, nie mam pojecia co do imienienia przez całe 9 lat myslalam ze jak bedzie drugi chłopak to bedzie kacper(tak chcial krzysiek dla matiego a ja wybralam mati i obiecalam drugiego kacperka)teraz krzysiek sie rozmyslil noi trzeba wymyslac na nowo :-D mi sie krystian podoba ale krzyskowi nie bardzo ,zobaczymy co mati wybierze niech ma w tym jakis udział :ico_oczko:

asika82
4000 - letni staruszek

24 lut 2008, 11:56

Witam kobitki!
Zaspałam dzisaj, ojciec budzi mnie o 10.20,że ludzie po wyniki dzwonią a ja w najlepsze śpię. Ale za to jaka ja szczęśliwa bo od dawna taka wyspana nie byłam :-D
Tam myślałąm Edit,że przeżyjesz szok,że to chłopaczek jednak. Szybko sobie jednak z tym poradziłaś. Ja pamiętam ile dni chodziłam zdziwiona,że to nie Ula.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2008, 12:57

asika82, zdziwiona to ja dalej jestem hehe :-D

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

24 lut 2008, 13:26

Hej kochane
ale mamy urodzaj na chłopców, chociaż mnie się tak wydawało, że dit53 będziesz mieć chłopczyka. No ale szok na pewno jest duży, ja też byłam :-D :-D

Ciekawe jak to u mnie będzie, bo ja akurat nie bardzo bym chciała urodzić przed terminem bo boję się, że nie zdąże się wyprowadzić do domku. Więc może na złość i przekór urodzę wcześniej :ico_haha_02: .

asika82 pisze:Zaspałam dzisaj, ojciec budzi mnie o 10.20,że ludzie po wyniki dzwonią a ja w najlepsze śpię.

a co ty nawet w niedzielę masz klientów?? I wyspać się biedaczku nie możesz??

Ja w sumie też nie wyspana od prau dni chodzę, bo ciągle albo na mieszkanku idę, albo po sklepach łażę. Wczoraj kupiliśmy kuchenkę z piekarnikiem i pralkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jejku już się doczekać nie mogę, aż zacznę tego wszystkiego używać.
Dzisiaj się nawet wyspałam, chociaż w nocy złapał mnie taki skurcz, że pierwszy raz nie byłam wstanie sama sobie pomóc, męża musiałam obudzić i mi nogę masował. Mało tego od paru dni mi drętwieją palce w prawej dłoni, też tak macie?? Słaby chwyt mam w tej ręcę, nie potrafię jej ścisnąć (mam nadzieję, że jest to zwiążane z ciążą i potem przejdzie).
U nas dzisiaj piękna pogoda i mam straszną zachciankę albo na pieczone na ognisku albo na kiełbaskę z ogniska :509: może namówię męża to mi zrobi.
A teraz to chyba pójdę zjeść sobie gorącego rosołku.

[ Dodano: 2008-02-24, 12:27 ]
Acha asika82 pomelo to taki owoc, jakby połączenie grejfruta, pomarańczi i cytrynki. Waży ponad kg, jest duży i bardzo smaczny. Wczoraj sobie kupiłam i całego wpałaszowałam :ico_wstydzioch:

asika82
4000 - letni staruszek

24 lut 2008, 13:46

eVe80 pisze:a co ty nawet w niedzielę masz klientów?? I wyspać się biedaczku nie możesz??
a no ma i w niedzielę i w święta zawsze ktoś się przypałęta.
nie widziałam nigdy tego owocu. jak zobaczę to sobie kupie :-D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

24 lut 2008, 13:56

Witajcie kwietniówki :-D
u nas piękna pogoda, tylko szkoda że wiatr jest, ale mimo to jest pięknie i ciepluśko :ico_brawa_01:
Mój mężu dziś w pracy i właśnie dzwonił, że musi dłużej zostać bo dzwonił szef, że z jakaś formą maja za niedługo przyjechać i czy mógłby zostać i z nią zrobić, bo to bardzo ważne ehhh
zajada mi tego mojego chopka :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
asika82, no to super, że pospałaś a klienci, no cóż troszkę dłużej musieli poczekać hihi :-D w końcu i Tobie się należy, zwłaszcza że dziś niedziela :ico_oczko:

ja też względnie pospałam, ale ja już się przyzwyczaiłam do tego że się nie wysypiam, wczoraj mężu mi zmontował legowisko do spania hehe, bo bardzo przejęty jest tym, że nie mogę pospać i w ogóle, ależ ja mam z nim dobrze :ico_haha_01:
mam nadzieję, że wróci o jakiejś przyzwoitej godzince, bo na spacerek myślałam, że pójdziemy...
wczoraj dzwonił teściowa, ze standardowym pytaniem "kiedy przyjdziemy" jak oni mnie z tym wkurzają!! powiedziałam Piotrkowi, że jak dziś się będę dobrze czuć to możemy iśc, ale to ostatni raz, bo aj nie mam ani siły ani ochoty żeby do nich ganiać (no tego już nie powiedziałam, żeby mu przykro nie było), ale oni nie potrafią zrozumieć, że ja mam prawo źle się czuć,mamy przyjść i koniec ehhh :ico_noniewiem: ... a oni to by chcieli żebyśmy tam co tydz. byli, ale my też mamy przecież prawo do tego żeby trochę razem pobyć i Piotrek do tego żeby dychnąc po pracy, noi nie mamy o czym z nimi gadać, po pół godz. temat się wyczerpuje, no ale przecież oni by umarli jakby Piotrusia za długo nie widzieli :ico_zly:

trochu ponarzekałam - przepraszam :ico_wstydzioch:

asika82
4000 - letni staruszek

24 lut 2008, 15:16

Myszka_ pisze:no ale przecież oni by umarli jakby Piotrusia za długo nie widzieli :ico_zly:
zobaczysz jak za 25 lat Ty będziesz swoje dzieciaczki prosić zeby mame odwiedzili hahahahah

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”