No to brawa dla brzuszka Bożenki

Czy to mozliwe, że juz widać, że ktoś tam rośnie?
 Czy to mozliwe, że juz widać, że ktoś tam rośnie?   

Az sie boje co to bedzie później
 Az sie boje co to bedzie później   

a jak wiadomo one sie nie cofają (bynajmniej te sine
 a jak wiadomo one sie nie cofają (bynajmniej te sine   ). na brzuchu całe szczescie nie mam, ale tak jak ty piszesz również po obu stronach ud mam, ale bielutkie, dlatego je nawilżam, żeby sie nie pogłebiały. Ah no i koleżanka powiedziała mi, że trzeba pić poza tym duuuużo wody niegazowanej , żeby org by cały czas dobrze nawodniony!
 ). na brzuchu całe szczescie nie mam, ale tak jak ty piszesz również po obu stronach ud mam, ale bielutkie, dlatego je nawilżam, żeby sie nie pogłebiały. Ah no i koleżanka powiedziała mi, że trzeba pić poza tym duuuużo wody niegazowanej , żeby org by cały czas dobrze nawodniony!
 Ja też tak miałam już 5tyg. Po prostu macica się rozpulchnia, a ja zawsze miałam płaski brzuch
 Ja też tak miałam już 5tyg. Po prostu macica się rozpulchnia, a ja zawsze miałam płaski brzuch   
  A no i po porodzie wyszły na udach i pupie
 A no i po porodzie wyszły na udach i pupie   ale smaruje cały czas kremem i mam cichą nadzieje, ze znikną. A na brzuchu mi się nie pojawiły i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa
 ale smaruje cały czas kremem i mam cichą nadzieje, ze znikną. A na brzuchu mi się nie pojawiły i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa   

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość