No tak...zaczął się poniedziałek i od razu piszecie na potęgę...więc powoli...
Najpierw...dzień dobry!
Doris super zdjęcia! dawaj więcej!!! Kinia to prawdziwa kluseczka

i super fota z pieskiem!
Gosia jestem z Tobą!!! powodzenia i potem dobrej niani dla Hubcia, albo żłobka, bo to chyba lepsze niż obca baba! I koniecznie po powrocie zrób se zdjęcie i dawaj, dawaj!!! niech się napatrzymy i zazdrościmy i w ogóle!
Ladybird23 współczuję!!! i chyba poważnie Twój A to musiał Ci wielką krzywdę zrobić, że mamusia taka zaborcza.

Ja tej sytuacji kompletnie nie mogę zrozumieć, bo my cąłe życie mieszkaliśmy w mieszkaniach obok z babcią oraz siostrą mojej mamy...i w sumie całe życie toczyło się wspólnie...choć było czasem nieciekawie (bo ciotka upierdliwa trochę była), to z babcią nigdy nic! kochała mojego ojca jak syna i nie dała na niego powiedzieć ani słowa. W ogóle to święta osoba była!!! A teraz ja powielam schemat i mieszkam z rodzicami...1dom, oni na dole, my na górze, wspólne wejście, ogrzewanie...itp. Rachunki po połowie, ale jak nie mamy, to ojciec wykłada, my staramy się oddawać. Jest super! moi rodzice bardzo lubią J i on ich chyba bardziej niż swoich. Sielanka...I po prostu nie wtrącamy się za dużo, ale każdy wie, że można na siebie liczyć. Wszystkim Wam życzę takiego układu!
A ja i mieszkanie z teściową? byłoby gorzej...Bo ona lubi zagądać, gdzie nie trzeba i wiedzieć wszystko...Ale myślę, że jak przyszłoby mi z nimi mieszkać, to chyba posunęłaby się do tego, żeby od razu ustalić warunki...
Glizdunia powodzenia na zakupach!!!
Kate_k82 i jak się dziś czujesz? chora coś?
Mój Michu się obudził głodny o 4.30! a potem spanko do 8prawie...jedzenie i spanie...o 9 się obudziła do 10 zabawa, jedzenie, a teraz? dziadki ją zabrali do lasu!!! mam ok.2 godzin spokoju..co u mnie znaczy- zmywanie, odkurzanie i pranie...

no ale może i odpocząć się uda? idę powiesić pranko, szybko odkurzę...naczynia już zmyte, więc potem zobaczę!
Przyszły smoczki dla mojego Micha, więc zaczynam ją tuczyć kleikiem na noc!