Ja przez te wszystkie Jagusi perypetie zdrowotne to czasami w ogóle całymi dniami nie jadałam...
 Ja przez te wszystkie Jagusi perypetie zdrowotne to czasami w ogóle całymi dniami nie jadałam... ja wlasnie wybieram sie do fryzjera tylko czekam na tesciowa zeby mogla z kubu7niem zostac tak sie ciesze bo planuje radykalna zmiane w ogole bylam na zakupach chce zaskoczyc mezulka jak wroce
 ja wlasnie wybieram sie do fryzjera tylko czekam na tesciowa zeby mogla z kubu7niem zostac tak sie ciesze bo planuje radykalna zmiane w ogole bylam na zakupach chce zaskoczyc mezulka jak wroce  

żyła tylko herbatką. Teraz mija już pierwszy tydzień jak sę rozstajemy i jest coraz lepiej, mała wcina jarzynki i owoce i dziś pierwszy raz nie ryczała
  żyła tylko herbatką. Teraz mija już pierwszy tydzień jak sę rozstajemy i jest coraz lepiej, mała wcina jarzynki i owoce i dziś pierwszy raz nie ryczała   No ale mleka ani kaszek nadal nie chce jeść
  No ale mleka ani kaszek nadal nie chce jeść 

A Malutka już wcale malutka nie jest. Wiesz...Jaga teraz niby 8200g waży, ale po tych zdjęciach jakoś tak widać jakby mniejsza była
 A Malutka już wcale malutka nie jest. Wiesz...Jaga teraz niby 8200g waży, ale po tych zdjęciach jakoś tak widać jakby mniejsza była   No i jak ślicznie obie opalone jesteście
 No i jak ślicznie obie opalone jesteście   
  A do tego doszedł teraz mój prawdopodobny powrót do pracy. Tzn. rozpoczęcie nowej. Jakis czas temu złożyłam papiery a teraz posypały się telefony. Nie ma to jak wyczucie chwili...
  A do tego doszedł teraz mój prawdopodobny powrót do pracy. Tzn. rozpoczęcie nowej. Jakis czas temu złożyłam papiery a teraz posypały się telefony. Nie ma to jak wyczucie chwili... i może natej fotce rzeczywiście wygląda na mniejszą od Joasi ale już na tym w wózeczku na większą hihi
  i może natej fotce rzeczywiście wygląda na mniejszą od Joasi ale już na tym w wózeczku na większą hihi 

Lekarka nam powiedziała, że jak jestem  w pracy to Asia ma dostać raz dziennie sinlac i raz dziennie wzrzywa + coś do picia. Ale ona nie może sinlacu bo strasznie po tym wymiotuje mimo, że on taki delikatny i dla alergików a ze słoiczka to zjada parę łyżeczek i ma dosyć no ale za to częściej chce coś jeść.
  Lekarka nam powiedziała, że jak jestem  w pracy to Asia ma dostać raz dziennie sinlac i raz dziennie wzrzywa + coś do picia. Ale ona nie może sinlacu bo strasznie po tym wymiotuje mimo, że on taki delikatny i dla alergików a ze słoiczka to zjada parę łyżeczek i ma dosyć no ale za to częściej chce coś jeść.  natomiast kaszki też nie lubi
 natomiast kaszki też nie lubiWróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość