Dziewczyny które mają już dzieciaczki - ile przytyłyście w pierwszej ciąży? Zrobiły Wam się rozstępy? Ja mam galopujący celulitis, masuję się póki co tylko oliwką -myślicie że wystarczy?
świetnie nas wszystkie skleiłaś do kupy
i znow powtorze - jak dla mnie mutsy nie jest dobry na polska zime, a juz mniej dla dzieciaczka grudniowego. ma mala gondole i na krotko posluzy maluchowi opatulonemu w spiworki i koce...Wypatrzyliśmy sobie taki piękny, firmy Mutsy
15 kg, w tym ok 3 w ciagu 2 ost tyg - tych przenoszonych. rozstepow nie mialam, jedynym srodkiem ktory stosowalam to oliwka dziecieca (bardzo mi zachwalano ta migdalowa) i teraz tez tak robie - po kapieli na mokra skore wcieram oliwke. nic wiecej. mam b. sucha skore wiec sie zdziwilam ze tak "ladnie" poszlo, ale z 2. strony mialam dosyc maly brzuch, wiec moze dlatego.Dziewczyny które mają już dzieciaczki - ile przytyłyście w pierwszej ciąży?
wiesz, juz jakis czas tutaj jestem wiec sluze pomoca :D a fotki w podpisie wstawiasz tak samo jak podpis, tylko musisz je shostowac, czyli wejsc w jakas stronke do "zapamietywania" zdjec (np. www.fotosik.pl - chyba najlatwiej), tam sie rejestrujesz i ladujesz zdjecie. nastepnie szukasz "bezposredni kod do zdjecia (taki co sie zaczyna http... a konczy .jpg) i wstawiasz miedzy [img] i [img] lub ten przycisk z bokuOsita, dziekuję za dobrą radę
No to może stworzymy jakąś listę hehe - ja również pochodzę z Mazowieckiego, tyle że nie z samych Siedlec. Ale teraz mieszkam z mężem i córeczką pod Łodzią (paskudne miasto).Pochodzę z Siedlec (mazowieckie)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no to zesmy sie dobraly
![]()
![]()
![]()
![]()
nie dosc ze to samo imie, te same pochodzenie, to i dzieciaki z tego samego mca sie szykuja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość