hej kobietki!
A ja po dlugim czasie sie pojawiam, w koncu udalam sie do lekarza i dostalam zwolnienie na nastpene dwa tygodnie a po tych dwoch tygodniach mam przyjsc po kolejne juz do konca ciazy i tak zakonczyla sie sprawa mojej pracy. Ciesze sie strasznie bo nerwow tam mialam a tylko to szkodzilo mojej ciazy, cisnienie mi podnosilo a teraz bede mogla sie zrelaksowac
i wkoncu skoncetrowac na ciazy, domu, Julci
bede miala czas na wszystko.
Mdlosci mnie dopadly przedwczoraj! echhh straszne uczucie, jeden wymiot tylko ale za to nieiwem ja mam jakies inna przemiane materi bo sieczka mi leciala z pupy za przeproszeniem, na kibelku tyle razy bylam i straszne rozwolnie mialam i tak dalej do dzisiaj mam, nie ma goraczki wiec to nie chorobsko a lekarka mowi ze to zamaiast wymiotow. A bole brzucha na wymioty sa wrrr
chyba najgorsze.
SANDRUSIA)), ten ze zdjec jest taki sam co A. brat z zona kupili i jest bardzo fajny i wygodny tez dla dziecka!
kacha30, te bole to moga byc miesnie czy cos tam z miednicy u nas bardzo popularne okolo 3-4 procent kobiet to ma, to takie bole co tez ida w nogi jakby na miesiaczke no i sie czuje jakby spod macicy nie byl stabilny jakby zaraz cos nam mialo poleciec. Czesto pomaga sie polozyc, czasem niekotre ciaze sa bardziej wrazliwe na wykonywane czynnosci i pojawiaja sie bole ktore inne kobiety nie maja przy tej samej sytuacji, polozenie sie powinno pomoc. No i jesli bedzie sie utrzymywalo lub pogorszalo to warto udac sie do fyzjoterapeuty. Ale moze to nie sa te bole o ktorych ja mowie, moze to inne.