ja na grudniówkach bo na grudzień mam termin, ale tam cisza troszkęęA na jakim temacie jeszcze jesteś że pustki?
a co do spania to bardzo bym chciała ale młody to mi za bardzoe nie da sie położyć

wczoraj już kompletnie sil nie mialam , a wiec tak, USG nie mialam, bo dopiero za 4 tyg, ale macica powiekszyla sie bardzo dużo , szyjka ok, zamknieta wiec wszystko ok, niestety dostalam opierdziel - schudlam przez 4 tyg 4,5 kgejustysia czekamy na ciebie z niecierpliwością.
ja tez z Wikuniem chodze spacaniaj84 ja bym chodziła spać razem z dzieckiem i nawet tak robię i wychodzi mi to na dobre, bo zdrowa i wypoczęta mama to szczęśliwe dziecko
no co ty ja na pazdzierniku tez pisze czasem i zagldam bo tam Sbcie mam i11 stron nasmarowane od 25 stycznia, czyli w 5 miesięcy
jakis 2 watek![]()
![]()
![]()
![]()
zamiast wypoczac to ja jak motorek zapitalam.
zamiast wypoczac to ja jak motorek zapitalam
no ja jem jem, tyle ze wszystko zwracam, lekarz powiedzial ze jesli w 2 tyg mi nie przejdzie to mam przyjsc i cos bedziemy z tym robictroszeczku jak Ci niedobrze, ale jedz!!!!!!!
ojej niedobrze a co jej dajesz bo u nas standardowo zawsze smaruje piersiczki i plecki pulmexem, no i 2 razy dziennie, calcium, i kurcze taki bordowy syrop, potem sprawdze to Ci napisze - ale jest bardzo dobry, a jak juz uporczywie sie mi dziecka cos uczemi to biseptol i na 2 dzien przechodziMy przeziebione strasznie z Mają
super, szkoda ze tyle trzeba czekac, ja po 20 maja juz 2 usg bede miala, a ty bidulka musisz sie niecierpliwic zeby dzidzie zobaczycDziś dostałam list że mam 10 maja wizyte u położnej - no wkońcu!!!I USG na 17 maja
ejustysia a na październiku 2010 piszesz
no i ja o tym wlasnie mówieJa jeszcze piszę w {b] naszych maluszkach PAŹDZIERNIKOWO-LISTOPADOWYCH [/b]
nurofen przeciwzapalnie zeby zapobiec infekcji oskrzeli i syrop przeciw kaszlowy homeopatyczny mam...a co jej dajesz
ja juz miałam jedno po 9tcsuper, szkoda ze tyle trzeba czekac, ja po 20 maja juz 2 usg bede miala, a ty bidulka musisz sie niecierpliwic zeby dzidzie zobaczyc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość