Hej, a ja niedawno wróciłam, odwiozłam kumpelę i postanowiłam zagladnąc jeszcze do rodziców. I takim sposobem kolejny dzionek minął
Co do brzusia to mój tez był dzisaj jakiś twardy

, ale może na tym etapie ciązy tak już musi byc.
A rozwarcie to ja mam na pewno, gin ostatnio mi nawet rysowała jak to u mnie wygląda

. Tzn. zewnetrzna częśc otwarta, ale wewnętrzna zamknięta (i to jest własnie istotne), może tez tak macie i niepotrzebnie się martwicie.
Hmm to już musi byc mega niedouczony gin. co by wysyłam kobietę z rozwarciem do pracy
Z tego tez co zrozumiałam, to po 30tyg. raczej krążków sie nie zakłada, ale tego nie jestem pewna.
Nie ma co dziewczynki, powoli, wielkimi krokami

zblizamy się do końca
[ Dodano: 2008-03-28, 19:55 ]
O jejku, faktycznie kwietniówki juz sie rozdwajają
[ Dodano: 2008-03-28, 20:04 ]
A i przyszło mi łózeczko i takie inne pierdółki
Co do majtek jednorazowych to nieźle się zrobiłam, kupiłam jednego rodzaju (7 szt.) rozm. 40

(zawsze kupuję 36,38), bo pomyslałam, że lepiej luźniejsze, niz żeby potem mnie uciskały. A tu patrzę one są wielgachne i jeszcze jak się rozciągają

I nie wiem, czy je wykorzystam (chyba, że mi tyłek za te dwa miesiące na tyle urośnie

).
Jak bedziecie kupowac, to weźcie sobie mniejsze, bo one sa bardzo rozciagliwe
[ Dodano: 2008-03-29, 10:52 ]
witam z rana z
U mnie wszystko dobrze, wyspałam się do 8.30, córcia ostatnio łaskawa, przeniosła sie wyżej no i takim sposobem przesypiam nockę bez wstawania na siku

.
Ale wieczorkiem tak. ok. 23 lubi pobrykac, a jak uwielbiam te chwile (wydaje mi się, że reaguje na mój głos, a na pewno jak dotykam brzusia)
Dzis mam w miarę spokój i ciszę (oprócz sąsiada, który na budowie od rana coś robi), także korzystam, właśnie maluję paznokcie
Ale na 14 musze byc na uczelni, mam 3 h zajęc z niemieckiego, a potem podobno do 20 jakieś zajęcia z BHP

, nikt nic nie wie, co ma na nich byc (bo w planie ich nie ma), tylko napisali, ze obecnośc obowiązkowa

. Jutro od 17 ponoc to samo

Normalnie tak wymyślają, że
A co tam u Was