Karolina1980
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

21 sie 2011, 16:36

hej dziewczynki przepraszam wczoraj jakaś zabiegana byłam bo dzis wracają po tygodniu moje maluchy z urlopu z dziadkami no i oczywiście zakupy bo jutro musowo zupa itd.
Gratulacje za 32 tydzień.
Wrócę do starego tematu ja dwa razy chodziłam w ciąży w zimie i uwierzcie mi że ja lepiej się miałam zimą niż tym razem latem.
Wczoraj rozstawiłam łóżeczko - dopiero ze strychu zjechało i posklejane zostało więc wczoraj już ubrałam kołdrę itp. wypieliłam tuje na ogrodzie a dziś czekam na dzieci i na to czy w końcu Tosia zdecyduje się urodzić na razie cisza. We wtorek idę do gina i ciekawe co mi powie bo ja już jestem w godzinie zero. :ico_oczko: :ico_sorki: :ico_sorki:
Kocura zazdroszczę ci juz tego czwartku.
Ja jestem 9 kg na plusie na razie jak najmniej w tej ciąży bo w pierwszej 17 druga 19 kg. Więc różnica spora.

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

21 sie 2011, 19:30

Zaraz ide po placuszka a co tam , w du... mam te kilogramy . hhehe
:ico_brawa_01: i tak masz do tego podchodzić :ico_haha_01: kiedy jak nie teraz, prawda?
Dokładnie .
We wtorek idę do gina i ciekawe co mi powie bo ja już jestem w godzinie zero. :ico_oczko: :ico_sorki: :ico_sorki:
Kurcze faktycznie .I co nie masz żadnych objawów? Mała widać nie spieszy się .
Ja jestem 9 kg na plusie na razie jak najmniej w tej ciąży bo w pierwszej 17 druga 19 kg. Więc różnica spora.
No to faktycznie malutko przytyłaś.

Ja pojadłam placuszków aż mi niedobrze teraz. U nas nadal dużo gości bo graja jak to bywa w niedziele w siatkówkę.A mnie juz komary wcinały i poszłam do domu .
Pieluszki wybrałam teraz tylko czekamy az będzie wypłata i zamawiam .

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2011, 21:56

Karolina1980, doczekasz się, Kochana, doczekasz :-)
Tylko biedna jesteś z tym czekaniem. Ja nie dość,że przed czasem to jeszcze z konkretnym terminem.

:ico_tort: świętujemy dziś z M. 7 rocznicę śłubu :-)

elibell
4000 - letni staruszek

21 sie 2011, 22:41

świętujemy dziś z M. 7 rocznicę śłubu
to miłości życze na kolejne lata:)

moja w łóżeczku już a ja za chwile do wanny się rzucę bo nogi mnie bolą okrutnie, ciepło dziś było to na park wodny poszłyśmy a póxniej jeszcze plac zabaw i u koleżanki posiedziałyśmy więc dzionek udany, ale zmordowany dla mnie, jej te nogi to masakra, stopy mi pulsują aż czuję.

Oj ja też bym chciała znac dokładny termin, bo czekanie jest najgorsze, staram się nie myśleć o tym w ten sposób, nie czekać bo wtedy mi się dłuży strasznie, ale fajnie byłoby już:)

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

22 sie 2011, 00:27

Kocura Bura, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2011, 08:24

Witam was serdecznie moje Kochane w kolejny upalny dzień.

Na początek stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za moje 25 urodziny :-D :-D :-D

Wczorajszy wypad nad rzekę wspaniały popluskałam się w zimnej prawie lodowatej wodzie, posiedziałm, zjadłam winogrona, znów do rzeki więc laba całkowita. Wróciliśmy dopiero o 22 bo jeszcze bylismy u znajomych na chwilkę. I padłam do łózka od razu tak bylam wymęczona.
świętujemy dziś z M. 7 rocznicę śłubu
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: elibell, za kolejny tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

22 sie 2011, 08:56

izabelllla123, zdrówka szczęścia pomyślności :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2011, 09:11

marcz89, dziękuje bardzo.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2011, 09:33

witam :ico_ciezarowka:

ja stawiam za 35 tydzień :ico_szoking: :ico_tort: :ico_tort: dziś mam ambitny plan poukładać resztę ciuszków małej do komody bo w końcu mam ją złożoną :ico_sorki: i wyprasować resztę kaftaników :ico_sorki:

Kocura Bura, samych szczęśliwych dni :ico_brawa_01:

izabelllla123, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

22 sie 2011, 10:06

:ico_tort: świętujemy dziś z M. 7 rocznicę śłubu :-)
No to wszystkiego najlepszego, dużo miłości na kolejne latka oraz zadowolenia z męża i dzieci .
Na początek stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za moje 25 urodziny :-D :-D :-D
Wszystkiego naj. Duzo zdrówka dla ciebie i maleństwa, jak najmniej bolesnego rozpakowania .
ja stawiam za 35 tydzień
Gratulacje :)

My już w domu u mnie .
Ja mimo że byłam wczoraj bardzo zmęczona to około 3 w nocy się obudziłam i do rana mało co spała.Cały czas się wierciłam.Nic mnie nie bolało, mała grzeczna była więc nie wiem o co chodzi . Troszkę teraz przez to jestem senna ale jakoś damy rade. P pojechał w truskaweczki coś tam prysnąć a potem jak zdarzy to mi w sypialni te okna umyje .
W tym tyg ma 2 zmiany więc popołudnia spędzam samotnie.Nie cierpię tego .

[ Dodano: 22-08-2011, 10:09 ]
Ciepełko sie zapowiada więc pewno dzis mała będzie sie kąpać w basenie , ale to po obiadku jak słonko będzie słabsze i woda sie troszku dogrzeje.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”