iwonap pisze:hej pozniej doczytam tylko chce sie pochwalic moj bobus dzis przeszedl sam jakies 5 kroczkow
brawa dla Piotrusia
[ Dodano: 2007-05-31, 20:40 ]
i to ''poza tym jest najwazniejsze wazne,zes zdrowa!Kristi pisze: a tak pozatym to wszystko ok i jestem zdrowa i silna i moge przezyc nawet 100 lat tak powiedzial mi lekarz.. a ja mu ze mam nadzieje i ze zobaczymy
iza pisze:diem, foteczki Kourosha super...te włoski..cudne..
a kuchnia tez bomba'
dziekujemy slicznie
denerwowalam sie i stalam w ognie, wypatrywalam,a oni jakby nigdy nic ... wlasnie dzis pierwszy raz wyszli sami, bo wczesniej to mnie nie opuszczali nawet na chwile i nie wiem czy smiac sie czy lakaciza pisze:diem..i co?? wróclili???? zyjesz??? ale nie martw sie..ja tez sie denerwuje tak moi mężczyźni sami gdzies wychodzą..choc jest to naprawde bardzo rzadko
ale juz czas troche oderwac ich od cyca ... wlasnie pojechali do znajomego, ktory mieszka doslownie rzut beretem stad ( 1 min. samochodem) ... a tak w ogole to moj D najchetniej to by tylko calowal i ropieszczal synka,a wszystko pozostale,cale obowiazki to na mnie chyba spoczywaja ...
[ Dodano: 2007-05-31, 20:43 ]
dzieki kochane dziewczyny! kristi to moze teraz poprosimy zdjecia Twojej kuchniKristi pisze:Diem piekna kuchnia.. taka inna nowoczesna i po prostu milutko wyglada pieknie Mozesz swojego meza pochwalic bo ladnie zaprojektowal mi moj maz tez kuchnie zaprojektowal ja sobie tylko kolor wybralam.. i to moj ulubiony.. niebieski o dziwo sie zgodzil
a ja tymczasem zmykam