wiem,że nie zawsze ale nigdy nie zawadzi spróbowaćNie zawsze to coś daje. Mateusz jak nie chce to nie zje i koniec. Próba przegłodzenia na nic się nie zdaje bo wcale więcej nie zjada w następnym karmieniu, a raczej zbudzi się w nocy.
Koroneczka, a może Maksiowi właśnie lepiej smakuje twoje jedzonko niż słoiczkowe fajnie,że tak wszystko zjadł
my tak mieliśmy przez pewien czas,że po południu była kupa od razu do suchego pampkaAniu, pewnie i nie podłapie tego nocnika, ale zawsze po przebudzeniu robi kupę, więc go posadziłam niech robi w nocnik, bo zwykle było tak, że po przebudzeniu zmieniałam mu pieluchę a po 15 minutach była już kupa
teraz robi codziennie przed 1 drzemką
widać wygodniej mu do nocniczka robićZawsze biedny się namęczył, żeby zrobić i to na raty, a jak siedzi na nocniku to zrobi do końca i bez stękania i męczenia się.
super,że już masz męża w domku i co udało mu się?Mąż wrócił o 8 rano, jechał całą noc
szczerze to nie o smakowych to wiedziałam,że są po roczku,a skoro są takie wcześniej to może przy okazji się rozejrzę i spróbujemyAnia a jakieś smakowe mleko próbowałaś, bebiko chyba takie ma?
niestety takSłyszałyście o tej porwanej Madzi?
szkoda mi rodziców i rodziny ich bo są bezradni w całej sytuacji,a dziecka pewnie już w kraju nie ma pewnie porwane dla handlu
Milenka na 3 drzemce,a mnie naszło na słodkie i zrobiłam przekładańca z herbatników i masy budyniowej teraz stoi i się chłodzi