Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2008, 19:35

ja chyba uciekam na kisielek :-D :-D

[ Dodano: 2008-09-15, 19:43 ]
jeju przez ten samochód zapomniałam ze miałam dzis przymiarke sukienki :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2008, 19:46

Milutka - tak jarzynowa, zwykła, polska :-D tak nas naszło jakos no i ciach zrobioona :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 20:39

Marcia77, no nieźle i co teraz??

ananke, nie gadamm z toba jak nie dasz troche!!!!!!! takiego mi smaku narobilas;/

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 wrz 2008, 20:44

Marcia77, no nieźle i co teraz??
no jutro pojade...

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 wrz 2008, 20:46

Ale sie rozpisalyscie :-D Co do wozkow, to ja jak naraze nie mam go w planach, bo tu sie raczej wozkow nie uzywa. Zreszta tak jak Ananke raczej nie ma wyboru przy kolorach: beze, czarne i szare. Za to jestem w super sytuacji, bo mieszkam w miescie w ktorym jest wojskowa baza amerykanska, wic czasami uda mi sie tam znalezc kogos z dojsciem i wejsc na zakupy. Czyli witamy w strefie bezclowej i praktycznie bez marzy. Wozek taki konkretny ze wszystkimi bajerami, fotelikiem do auta i nosidlem kosztuje 200 dolcow czyli jakies 400 zl. Jak na tutejsze ceny to prawie darmo. Raj, zyc nie umierac :-D Jak do tej pory to zamowilam dwa nosidelka - jeden dla noworodka i drugi na troche pozniej, nad wozkiem musze sie zastanowic.

A dzisiaj deszczowo :ico_placzek: ale moj mial wolne, wiec wybralismy sie na zakupy :-D i jak wracalismy to kolo domu po afalcie zasuwala jadowita zmija :ico_olaboga: az jej zdjecie z daleka zrobilam. Cholercia, pierwszy raz sie spotkalam z tym kolo wlasnego domu :ico_szoking: , niebezpiecznie chodzic w sandalkach jak jest ciemno, bo one tu strasznie jadowite i takie np. dziecko jak sie nie zawiezie natychmiast do szpitala to umrze :ico_olaboga: a dorosly majakies straszne problemy ze zdrowiem pozniej. Mialam fotke wstawic ale nie jestem pewna czy sie nie boicie wezy itp. moze lepiej nie... bo ja sie panicznie boje pajakow i jakbym tu zobaczyla fotke jakiegos ptasznika to juz wiecej bym tej strony nie otworzyla :ico_puknij:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 20:59

Sandrusia, czemu sie tam u ciebie wozkow nie uzywa;>

wstawiaj zdjecie u nas sa zmije zygzakowate no jak na polske to grozny gatunek bo jadowita hehehe a kiedy wstawisz zdjecie brzucholka??

ja jeszcze z tych wieszych rzeczy nic nie kupilam i nie wiem czy kupowac ehh te przesady mi mąco w głowie

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

15 wrz 2008, 21:09

bo ja sie panicznie boje pajakow i jakbym tu zobaczyla fotke jakiegos ptasznika to juz wiecej bym tej strony nie otworzyla
ja tez chociaz jest troszke lepiej. Kiedys jak Marek z kumplem zaczeli mi spiewac "mały pajączek wszedł na pałączek" schowałam się w koncie i ryczałam.

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 wrz 2008, 21:17

milutka204, wozkow sie nie uzywa, bo Japonia to idealny kraj dla mamy z dzieckiem, czyli wszedzie blisko do autobusu itp. w sklepach wszedzie wozki na zakupy laczone z wozkami dla dzieci, w kazdej tolalecie przewijak i specjalne foteliki czyli zbedny zupelnie a jak bym sie pchala z takim sprzetem gdzies to beda tylko na mnie sie krzywo patrzec, ze z takim wielkim gratem przyszlam. No jak podrosnie to spacer ale to juz nie gondolka wiec mozna go szybko zlozyc. A na opinie ze zmija to poczekam na reszte dziewczyn, bo nie wiadomo jak to u nich z tymi zmijami jest.
Wlasnie od ponad tygodnia zbieram sie zeby pstryknac sobie fotke brzuszka i jakos do tej pory tego nie zrobilam, moze wstawie jutro.

[ Dodano: 2008-09-15, 21:20 ]
zaczeli mi spiewac "mały pajączek wszedł na pałączek" schowałam się w koncie i ryczałam.
ja Cie bardzo dobrze rozumiem :-)

[ Dodano: 2008-09-15, 21:22 ]
a i przypomnialo mi sie... mnie dzidzia kopie na dole ale czesto puka rowniez na gorze. Na usg na dole miala nozki a na gorze raczki czyli nawala mamusie wszystkimi konczynami :-D a te raczki to na wysokosci pepka.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 21:29

Sandrusia, ja tez odczuwam pukniecia w wysokosci pepka ;)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 wrz 2008, 21:36

ale się rozpisałyście :ico_haha_01: jutro poczytam bo teraz to już uciekam spać. Wykąpałam się i przy okazji zrobiłam sobie peeling morelowy i oczyściłam trochę twarz z zaskórników.

Zimno. Znów będę spała pod dwoma kołdrami.

Ja się żmij, węży i innych gadów też panicznie boję. O pajakach i owadach to nie wspomnę wogóle. Oglądać mogę ale na zdjęciu.

Dobranoc dziewczynki, do jutra :ico_papa:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”