zdrówka dla Kubusiabo Kuba chory, dostal antybiotyk
Podjęliśmy już pewne decyzje co do kasy. Wczoraj wydaliśmy dyspozycję o spłacie części kredytu, trochę pieniędzy zostawiliśmy na formalności związane z budową domu.
zdrówka dla Kubusiabo Kuba chory, dostal antybiotyk
dobry pomysłPodjęliśmy już pewne decyzje co do kasy. Wczoraj wydaliśmy dyspozycję o spłacie części kredytu, trochę pieniędzy zostawiliśmy na formalności związane z budową domu.
moje małżeństwo się wczoraj posypało i jest koniec! dzisiaj się wynoszę,bo mam tego dość!
mieszkaniowy to już mamy spłacony, a teraz mamy kredyt konsolidacyjny, a zabezpieczeniem jest hipoteka mieszkania. I niestety tylko małą część spłaciliśmy.to kredyt mieszkaniowy macie już spłacony
wysyłam Jasia wcześniej o rok do zerówki, dlatego że w przedszkolu się nudzi. Jak sobie będzie dobrze radził to za rok do pierwszej klasy pójdzie. Ale ja mam jeszcze możliwość wyboru. To chyba ostatni taki rocznik, później wszystkie sześciolatki do pierwszej klasy pójdą.Agnieś81, To jasiu już do zerówki idzie,to masz już dużego chłopca w domu..
moje małżeństwo się wczoraj posypało i jest koniec! dzisiaj się wynoszę,bo mam tego dość!
Aniu moim skromnym zdaniem powinnaś zakończyć ten zwiazek,bo jak już tak daleko to zaszło że odważył się Ciebie uderzyć to nie wróży dobrej przyszłości waszemu związkowipo prostu mój za daleko z łapami się posunął,był pijany i dzisiaj robiłam obdukcję,więc jak widać nie wesoło wczoraj wieczorem było,na dodatek Hania to widziała i nie mogła się potem uspokoić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość