wszystkiego najlepszego dla Ninusi!!!
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa o moim Brzdącu!!
Małgorzatka na szczęście nic się nie stało!!!! Musisz bardzo uważać!! MAm nadzieję że potłuczenia nie są bardzo bolesne!
Ja raz przewróciłam się z Bartusiem na rekach. Miał chyba 2 lub 3 miesiące. Na szczęście wpadł do fotelka który leżał na podłodze. Straciłam równowagę. Co nie trudno sobie wyobrazić zważywszy jaki był zawsze ciężki. Ja się też potłukłam ale ja to nic strasznego, gorzej dziecko...
Czekam na wieści jak było u fryzjera!!
Dorota M. kobieto, no sporawy ten mężczyzna którego mam w domku!! Ja ubieram Bartoszka w rozmiar 80. Nawet niektore rzeczy sa jeszcze za duże. Ale 74 to już rzadko ubieram. W sszczególności piżamki 74 już sie nie nadają bo jak pielucha w nocy napęcznieje to zawsze jest za barzdo uciskana w kroku i przecieka... A śpiochy to prawie każde mają dziurę na palcu dużym bo jak kopał to wybijał dziurke... Dlatego prawie całą garderobę musiałam wymienić...
mamaKasia kobieto, superowe to co załączyłaś!! No tak się uśmiałąm że szok!!!
MAsz racje, Bartuś miał "lepszy" start od początku stąd taka różnica we wzroscie i wadze. Ale jaja!! Twoj Areczek ma 3 lata i waży 15 kg, a mój Bartosz ma 7 miesięcy i prawie 11 kg. NA szczęście dowiedziałam się że juz niedługo wejdzie w taką fazę że długo jedna waga sie bedzie utrzymywać. Od mojej kuzynki dzieci były w odróżnieniu do mojego syna małe ale ciężkie. Typowe kluseczki. I waga byla bardzo duża a potem to 2 lata utrzymywała się jedna waga. NA to liczę że już niedługo nie bedzie waga rosła, bo ręce mam już dłuższe niż do kolan!! Szczególnie mi dał się we znaki jak barzdo marudził jak przebijała się górna jedynka. Cały czas na rącki, na rącki!!
Dorota M. apropos snów, to nie przejmuj się tym że snily Ci się zęby. Wiele razy mi sie śniły i nikt nie umarł! Bo to podobno takie ma znaczenie, tak się mówi w mojej rodzinie! Ale zważywszy na to że jesteś na etapie wyżynanych ząbków Agatki to nie ma się co dziwić że zęby Ci się śną!
Gratuluję górnego ząbka! My tez już mamy!! Wczoraj pani doktor była w szoku ze już 3 ząbki a czwarty na wylocie!!
[ Dodano: 2007-09-19, 15:48 ]anilewe77, bardzo Cię proszę o "wychować dziecko i nie oszaleć". Przyda mi się bo czasem wariuję!!! mój adres:
katenka@wp.pl
No i jeszcxze chciałabym : domowa apteczka, Dlaczego płacze, pierwszy rok życia, i na wszelki wypadek : moje dziecko mnie nie słucha, choć mam nadzieje że mi się nie przyda :))