barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

08 wrz 2010, 15:13

Ewcik wiem ,ze dla dzieciaczków wszystko i rozumiem Cię .
Czasem myślę, ze mężczyźni to duże dzieci i muszą coś stracić żeby zrozumieć co maja cennego
Niech kupuje byle by dzieci teraz nie zaczął przekupować cackami
Mam przyjaciółkę u której dokładnie tak było po rozwodzię ale mam nadzieje ze nie u Was
Agnieś szkoda ze za daleko mieszkasz to bym ci podesłała jakąś nianie

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum

08 wrz 2010, 20:15

Agnieś szkoda ze za daleko mieszkasz to bym ci podesłała jakąś nianie
dzięki Basiu :-D
Niech kupuje byle by dzieci teraz nie zaczął przekupować cackami
Ja dokładnie to samo pomyślałam, ale mam nadzieję, że się mylę. W każdym razie bądź czujna Evik.kp.
U nas np jak ktoś przychodzi w gości to zawsze dla chłopaków ma jakiś upominek. Kiedyś zdarzyło się, że gość przyjechał bez prezentu i dzieci niezadowolone były. Ale Jasiek już jest "przeszkolony" i wie, że nie należy już pytać: "dlaczego nic mi nie przywiozłeś?" :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

09 wrz 2010, 00:05

Na razie nie mamy tego problemu, zakup ustala ze mną i pyta o moje sdnaie nan ten temagt. Myślę że takiego problemu u nas nie będzie ale czas pokaże

Jutro rano zaprowadzam Tymka do przedszkola więc trzymajcie kciuki

Awatar użytkownika
Agnieś81

09 wrz 2010, 09:25

Na razie nie mamy tego problemu, zakup ustala ze mną i pyta o moje sdnaie nan ten temagt.
oby tak zostało :ico_sorki:
Ale dziś dzień się zaczął. Telefon mi się rozładował, mimo, że wczoraj go ładowałam i nie obudził mnie do pracy. Dziwne, ale obudziłam się sama o 5.40 i stwierdziłam, że jest za jasno :ico_szoking: O tej godzinie to ja już jadę do pracy. Tylko umyłam zęby, szybko przypudrowałam twarz, wrzuciłam kilka kromek chleba, serek i pasztecik do torby i migiem do pracy. Mój fiacik osiągał zawrotne prędkości, w pewnym momencie myślałam, że zaraz wzbije się w górę i musiałam troszkę zwolnić :ico_oczko: Mam do pracy 25km a droga z zakrętami :ico_szoking: I o dziwo nie spóźniłam się, byłam za pięć szósta w pracy. A beze mnie nie ruszyłaby sprzedaż :ico_oczko:
Najśmieszniejsze, że kilku kierowców pochwaliło moją fryzurę (nawet nie poczesałam się tylko opaskę nałożyłam :ico_oczko:)

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 wrz 2010, 09:47

witam się z :ico_kawa:
wczoraj nie zajrzałam bo nie miałam kiedy,rano do koleżanki poszłam,potem do mamy,zebranie w przedszkolu,w domu byłam po 18 i tak mnie głowa bolała,że już koło 21 spałam :ico_noniewiem:
Hania coraz lepiej w przedszkolu :ico_brawa_01: rano tylko płacze jak dzieci płaczą,ale zaraz się uspokaja i bawi,dzisiaj nawet wzięła swojego misia króliczka żeby dzieciom pokazać :-D

Evik.kp masz rację,nie pozwalaj na zakupy dla chłopców bez twoje wiedzy,bo może to sie wymknąć spod kontroli i będzie próbował ich przekupić :ico_noniewiem:

Agnieś81 mam nadzieję,że jednak odezwie się jakaś niania :ico_sorki: a co do fryzurki to widocznie facetom się taka podoba "swobodna" :-D

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

09 wrz 2010, 18:24

Witam

Byliśmy dziś w przedszkolu. Tymek nawet nie chciał wejść do sali ani przebrac kapci. Pani zabrała go ode mnie z wielkim płaczem. Był tylko godzinę a jak przyszłam nie płakał więc może to dobry znak.

Agnies gratuluję brawurowej drogi :ico_sorki: :ico_brawa_01:

Aniu u nas też było zebranie ale ja przegapiłam bo akurat Tymek nie chodził do przedszkola. Pani mniej więcej powiedziała mi co i jak. W październiku ma być pasowanie na ucznia i będą się uczyc piosenki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 wrz 2010, 18:32

Evik.kp Tymek pierwszy raz poszedł że tak płakał? fajnie,że się później uspokoił,dobrze to wróży na przyszłość :ico_brawa_01:
pasowanie na ucznia czy przedszkolaka?

u nas pani chce zrobić pasowanie na przedszkolaka ale bardziej w listopadzie może w październiku,zależy jak dzieci szybko się oswoją :-) i wiem,że następne zebranie będzie w listopadzie :-)

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

09 wrz 2010, 19:01

aniawlkp86, już pisałam, Tymek chodził od 1 września i tylko pierwszego dnia nie płakał, potem już płacz, później miał trochę katar więc nei chodził. Dziś poszedł pierwszy dzień bo krótkiej przerwie.
pasowanie na przedszkolaka oczywiście :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 wrz 2010, 19:32

już pisałam, Tymek chodził od 1 września i tylko pierwszego dnia nie płakał, potem już płacz, później miał trochę katar więc nei chodził. Dziś poszedł pierwszy dzień bo krótkiej przerwie.
widać ja tak czytałam :ico_wstydzioch: na nowo musi się przyzwyczaić,Hania podejrzewam że w przyszłym tygodniu już płakać nie będzie :-)

Awatar użytkownika
Agnieś81

10 wrz 2010, 07:20

Pani zabrała go ode mnie z wielkim płaczem. Był tylko godzinę a jak przyszłam nie płakał więc może to dobry znak.
Na pewno pomalutku się przyzwyczai :ico_sorki: Tylko tak serce ściska jak te maluszki płaczą :cry:
a mój przedszkolak Adaś wczoraj to nie chciał wyjść z przedszkola. A w ogóle to strasznie zły dzień miał. Rzucał zabawkami, bił Jasia, nawet warczał, a przy wieczornej kąpieli to w taką histerię wpadł, że nie mogłam go uspokoić :ico_szoking:
Na dziś nastawiłam dwa budziki :-D I dwa zadzwoniły :-D

[ Dodano: 2010-09-10, 07:34 ]
:ico_kawa: na miły początek dnia. U mnie znów paskudnie, zimno, deszczowo... :ico_zly: A wczoraj tak ładnie było, słoneczko świeciło.
I mam nadzieję, że nie zapeszam, ale chyba znalazłam nianię :-D I mieszka niedaleko mnie :-D Zaakceptowała warunki finansowe i dziś do nas przyjdzie. Mam tylko nadzieję, że jak zobaczy z kim będzie miała do czynienia to nie zmieni zdania :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”