o bosiu Aniaa wspolczuje ja nie zostawiam Macka samego wogole, utakich szkrabow to chwila a my stare baby nie dolecimy niekeidy a cos sie moze stac boziu az mnie bol i:(
no i po co tam wchodzilyscie to bezsens mowilam zwykle nie dogadanie Aga juz nie mam dawno pogadalam z moderatorem i zdjeli mi :) bo to dziecinada koneic tematu prosze szkoda pisania nie ma oczym pozatym obiecalam :) a ja grzeczna jestesm dziewczynka :) Nana uspila Micha ale jej sie obudzil a dalej neiwiem co chyba usypia go znowu Aga fajny totaki jakby kojec Ania dobrze ze Karolince sie nic nie stalo chociaz ta warga az mnie boli
W sumie to jest kojec tylko ma odpinane dno i np w lecie można sobie na pole wynieść
Biedna Gocha mam nadzieję że uda jej się uśpić Micha
[ Dodano: 2008-01-09, 22:21 ] __DOMI__, w promocji był za 300 zł. Ale chcąc nie chcąc musiałam kupić bo jak jestem z Emi sama w domu to niewiele jestem w stanie zrobić bo w łóżeczku w sypialni nie chcę jej samej zostawiać bo jak jestem w kuchni to jej nie słyszę. Znowu w foteliku to za długo nie posiedzi no bo po co jak można raczkować
Mam nadzieję że to jest trafny zakup
no trzymam kciuki za Goche oby zachcial osie Michowi spac bo jak nieto znowy do 2 beda sie bawic
wlasnie sie dowiedziala ze Micho goni za pila a godizna 22,20 :) ladnie co nie zle ja jej zycze powodzenia
Aga fajna ta zagroda i na lato tez bedzie fajnie chociaz na lato to Emi bedzie smigac hehe