i teraz tak bym chciała. Bo jednak pod koniec to człowiek zniecierpliwiony więc nie chciałabym przenosić.no to praktycznie idealnie w terminie
wow super ale zazdroszczęWaze 62kg jak narazie od poczatku ciazy przytylam 8kg.
jak chce Ci się to możesz zmienić na 28 lipcagosia888, czy powinnam zmienic cos u ciebie na pierwszej stronie????
a co to jest? Bo widzę że robicie?uwierzyla nam jednak na slowo ze Odczyn Coombsa byl ujemny
to po co się je robi? To tylko jak jest konflikt serologiczny z mężem to się robi tak?gosia888, to są przeciwciała związane z grupą krwi o ile sie nie mylę
chyba nie bo u nas tego konfliktu nie ma. Położna mi pokazywala oficjalną rozpiskę badań dla kobiet w ciazy i tam wlasnie jest to badanie wymienione,ale po co sie je robi to niestety nie wiem...To tylko jak jest konflikt serologiczny z mężem to się robi tak?
Hmm powiem ci,ze nie wiem,nie pamietam,ale chyba robilam je tak samoMadleine, jak zrobiłaś że suwaczek z babyboom i baby-gaga Ci się zgadzają? Bo mi się nie zgadzają No chyba że lekarz jakoś inaczej liczy ostatnia miesiączka u mnie to 21 października - akurat taki termin porodu miałam z Tomkiem
na jednym się wpisuje datę porodu a na drugim ostatniej miesiączki. Weszłam na taką stronę wpisałam ostatnią miesiączkę i data porodu wyszła 27 lipca. Na drugiej 27tylko nie wiem czy wpisywalam date porodu czy date ostatniej miesiaczki...
ja mam Rh + to ryzyka konfliktu nie mam (w obrębie Rh) i dlatego robiłam raz tylko- na początku ciążyto po co się je robi? To tylko jak jest konflikt serologiczny z mężem to się robi tak?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość