brawa dla Alazupełnie zapomniałam-stawiamy bo Al dziś ma 9 miesięcy!!!!
ja tez teraz korzystam Antek zasnołErik wlasnie spi, a ja korzystam poki moge
no to udanej imprezki
to czemu nie dalas mi znac, przeciez ja w Niemczech mieszkam to bym Ci pomoglaoatatnio była super na Ebeyu ale ja nie jestem tam zalogowana no i sukienka była z niemiec a ja ani słowa po niemiecku![]()
witajPati85, witaj
razem z moim P. przed kapiela, on obcinal a ja zabawialam Erika, zeby jakos w miare normalnei to wyszlo, ale chyba jeszcze az tak zle nie jest, ale strasznei ciezko obciac malemu dziecku, krecil sie na wszystkie wstronypowiedz sma obcinalas Erisa ???czy u fryzjera byl ???
tez jestem ciekawa co u nich slychacMiszka gdzie jesteś ???? Daj nam znac co u Was słychac i co tam u Natalki
jejku, oby nic powaznego nie byloTeściowa jak była w sklepie to spotkała sąsiadkę mała spadła ze schodów i leży w szpitalu nie wiem co i jak tylko tyle że niezdążyli zamocować barierek i spadła
no ja też mam taką nadzieje bo chyba sie załamie .Jak tam Iga po urodzinkach ??? impreza się udała klocki sie podobały ????????znajdziesz cos zobaczysz i to bedzie wlasnie TO
zupełnie zapomniałam ze mam wasto czemu nie dalas mi znac, przeciez ja w Niemczech mieszkam to bym Ci pomogla
wiesz co moja znajoma dawała synkowi jajecznice na parze i mu smakowała wiec pewnie nie zaszkodzi Erykowi , tylko to białko moze być uczulające ale myśłe ze Eryk obejdzie sie bez uczulenia .Kobitki tak sie zastanawiam czy mozna juz podac dzieciakom naszym jajecznice na parze np ze szczypiorkiem?????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość