Strona 5 z 9

: 17 sty 2012, 19:23
autor: NowaSejana
Mad, po 33 min proba patyczkowa pozytywna :-D tzn. suchy... a pieklam tak jak ty robisz.. potrzymam ze 2 minutki i wylaczam, niech posiedzi w ciepelku :-D

A Twoja mala cos sie nie wybiera na ten swiat?? :ico_oczko:
ja urodzilam 2 dni po terminie :ico_oczko:

: 17 sty 2012, 19:25
autor: Mad.
NowaSejana, lepszy jest zawsze na drugi dzień ;-) bo dzisiaj bardzo się kruszyć będzie przy wyciąganiu i elegancko to to nie wygląda. Ale smacznie :-D

[ Dodano: 17-01-2012, 18:26 ]
A Twoja mala cos sie nie wybiera na ten swiat??
Jak widać nie ;-)

: 17 sty 2012, 19:48
autor: NowaSejana
Mad., hmmm.. nie wiem czy dobry mi wyszedl :ico_noniewiem: bo strasznie niski jest.. :ico_olaboga:

: 17 sty 2012, 19:51
autor: Mad.
NowaSejana, każdy sernik opada :-) ! Tym się nie przejmuj :-) Ważne by smakował ok.

[ Dodano: 17-01-2012, 18:51 ]
Jak ma około 3cm wysokości to ok :-)

: 17 sty 2012, 20:18
autor: NowaSejana
Jak ma około 3cm wysokości to ok :-)
robilam na tortownicy... ma max 1,5cm, ale juz sprobowalam i jest przepyszny, napewno go zjemy...
robilam na polowe porcji i cos czuje, ze do masy serowej dalam za duzo margaryny, moze dlatego, ale smakuje super... bo i sera mialam tylko 400g

: 17 sty 2012, 20:38
autor: Mad.
NowaSejana, to może być kwestia sera wiesz :-) bo z mielonym inaczej a zwykłym inaczej. Dodawałaś budyń bądź sernix ?

: 17 sty 2012, 21:15
autor: iw_rybka
MURZYNEK
wlasnie zjadlam 3 kawalek, pycha :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
- ciesze sie :ico_brawa_01:

: 18 sty 2012, 10:10
autor: NowaSejana
Dodawałaś budyń bądź sernix ?
budyn

[ Dodano: 18-01-2012, 09:11 ]
Mad., te 1,5cm to chodzilo mi o wysokosc sera, bo w sumie to sernik ma spokojnie te 3cm :ico_oczko:

: 18 sty 2012, 11:24
autor: Mad.
bo w sumie to sernik ma spokojnie te 3cm
Czyli wyszedł prawidłowo :-) A jak smakuje ?

: 18 sty 2012, 16:50
autor: NowaSejana
A jak smakuje ?
bomba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pyszniutki