Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

05 kwie 2007, 19:09

Izunia, Gosi pieska? piesiunia malutkiego :-D

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

05 kwie 2007, 20:35

Gosiu a co jest z twoim psiaczkiem????

Ja bardzoej o szczeniaku myślałam :)

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 10:50

Izunia, - dopłace do niego :-D ale powaznie - mam alergie - duuuza ... wykanczam sie powiem szczerze - teraz akuat jest w szkole dla psów a, ale po swietach wraca ... a przed porodem moim znowu go wyzwieziemy... ma m-c ... szkoda psa - tak kursuje - a poza tym jak bede karmic - to znowu nici z brania leków na alergie ..wiec -szkoda psa meczyc ... szukamy mu tak naprawde dobrego domu - z oródkiem - kogos kto jest czesto w tym domu - a nie jak u nas - wiecznie w rozjazdach ...pies - jest uroczy - malo ma z charakteru doga :-D - bo ten egzepmlarz - jest bardziej radosny :-D - br :-D k w nim agresji - tylko nie lubi innych duzych psów - male- moga istniec :-D i nie ma problemu - ale wszystkie psy ( nie suki ) - powyzej labradora - oooo - nie - wtedy pokazuje kt :-D o jest panem podworka - próbuje :-D bo dostaje komende - st ój - i boksuje nogami w miejscu :-D ale nie ciagnie :-D dog jest błękitny - wiec ten z najmniej sliniacych :-D - prawie wcale :-D - w sumie kochany jest - ale trza miec cierpiwosc

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

06 kwie 2007, 12:03

aHA :) no to faktycznie problem....szkoda psiaka a ile on ma lat?

Awatar użytkownika
Sosna

06 kwie 2007, 16:21

nie wiedziałam, że dogi można rozdzielić na mniej i bardziej śliniące się :-D
super opisałaś pieska.... wziełabym go, ale.... duzo tych ale

Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

06 kwie 2007, 16:35

hihi, ja tez na poczatku chciałam szczeniaka, no bo przecierz jak go wycvhowam taki bedzie, ale było wiecej minusów: obgryzanie butów scian, dywanów, itp, sikanie po katach, itp
dlatego przygarnelismy dorosłego psa - jest superasny w domu a na spacerach :ico_zly: od dzisiaj juz bede go zabierała tylko w kagańcu, bo o ile z sukami sie pieknie bawi i nas wiele im pozwala, to na widok psa zmienia sie w rekina: płetwa na grzbiecie, obnazone kły i atak :ico_szoking: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 21:00

nasz ma 2 lata - taki gupawy jeszcze jest :-D

Awatar użytkownika
Wronka
Maniak forumowy
Maniak forumowy

09 kwie 2007, 07:34

Nasza sunia dostała ode mnie jajeczko ze Święconki, w końcu rodzinka sie dzieliła to i Diana jest członkiem naszej rodziny nie :ico_haha_01:
Wczoaraj za to tak chciała bryknąc do łóżka Sławusia, jak sie obudził z drzemki dziennej ze mało co a wyszłaby ze skóry i stanela obok jak by sie jej nie udało.
Tylko ze Sławuś ma...pietrowe łózko :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

09 kwie 2007, 10:38

nasz Goldi dostał stary materac do lezenia, bo wskakiwal nam na kanapy i fotele

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tak zebrze o jedzenie :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Sosna

09 kwie 2007, 10:45

:D żebry :)
my mieliśmy psa na zewnątrz, na zimę chcąc mu ocieplić budę wkładaliśmy materac -- wyszarpany, rozdarty w strzępach, potem tektura+jakiś stary koc wszystko to przybite gwoździami do podłogi budy, również wydarte... kiedyś wyrzucaliśmy z domu starą wersalkę i górę daliśmy mu do budy to również po paru dniach było poza budą. :ico_puknij: .... a to taki do kolana, chudziutki piesek, w którego bestia wstępuje :-D

Wróć do „Nasze hobby”