Witajcie dziewczęta
Melduję się i ja, byłam na wyjazdach i wróciliśmy wczoraj w nocy
Spodziewamy się 4 dzieciątka, które się urodzi w marcu 2014, nie mam suwaczka bo siem nie mieści
Dziewczynki obie idą do szkoły do 1 klasy... Ludwisio cudny i słodki, że hej - tyle w skrócie
Gosiu- ja duuuużo czytałam o ED, powiem, że temat mnie bardzo interesuje, boję się jedynie że nie podołam obowiązkom, cierpliwości mam mało, Lila jest duuuużo bardziej wymagająca niż Rozi i mniej zainteresowana nauką etc. Rozi czyta, pisze, Lila tez umie, ale nie chce i trzeba ją zmuszać, ofuka się że nie umie, że nie wychodzi z pisaniem to samo
w dodatku ma lateralizację skrzyżowaną, niedomagającą konwergencję- mamy to ćwiczyć i ćwiczymy ale nie ma w tym dyscypliny z mojej strony, konsekwencji tyle do zrobienia na co dzień
dlatego nie podejmę się teraz ED... Ale dałam sobie czas ten przyszły rok, jeśli coś będzie nie halo w szkole to zabieram dzieci, na dzień dzisiejszy próbujemy... Moja kuzynka od września zaczyna homeschooling z 7letnim synem po 1 klasie jest i 9letnią córką, bo jej doświadczenia były takie same - dzieci w książkach po szkole i zero czasu dla siebie...
Kati- dzielna Twoja Ola, świetnie sobie dajecie radę na emigracji
zdrowia życzę kochane!!
Karolko- z Tobią tolka piątkę przybiję
Witaminko - chłopaki jak malowane
co u Ciebie? pracujesz jeszcze w banku?
Asiu- pięknie wyglądasz
czyli i Tobie emigracja służy... Wiki ma astmę wynikającą z alergii czy jeszcze coś innego?
Paulinka - dzieciaki już pięknie porosły
czasem jak czytam, że tu wycieczka tu obóz to podziwiam że takie samodzielne i w ogóle... Moja Rozi ma taką fazę, że zasnąć beze mnie nie może ostatnio
nie wspomnę o tym, że jak idą na drugą stronę Leszna do babci spać to już 2 razy o północy musiałam jechać bo cała trójka aferę robiła, że do mamyyyy
Wszystkie przywitałam?? Czytałam na raty w telefonie, a dopiero dziś odpisuje - mogłam pokręcić
Buźka