Margot to super ze z Ania wszystko dobrze .
Julie to dla
mam nadziej ze imprezka sie udał .
Wogole super ze wasze dzieciaczki sa zdrowe i dobrze sie rozwija .
Maju postaram sie wlkeic jakies zdjecie moze zrobie teraz jak wygalad bo te co ma to sa juz troche starsze
U nas jeszce jest katra.
Wiecie czytam to wszytsko co piszecie i serce mi sie keraj ze smutku
bo bede musiał chyba sie z wami pożegnac niestety spotakał nas cos czego sie wogole nie spodziewalismy zwolnili mojego meża z precy a parce miał dobrze płatna i jakos dawalismy rade jak ja nie pracowłam a teraz bedziemy musieli zmniejszyc wydatki i dalatego bede musiał zrezygnowac z interanetu i z innych mniej potrzebnych wydatkow . Wiecie ze bralismy kredyt na dom i oprocz tego jescze mamy inne kredyty nie wiem jak to bedzie jestem normalie złmana a juz nie wspomne w jakim stanie jest moj maz jeszce niegdy go nie widziłm w tak załamanego . Teraz a biegu musimy razem szukac pracy . Tylko mam nadzieje ze wszystko dobrze sie poukałda bo ten dom to nasze mazenie nie wiem co to bedzie jak nie uda sie szybko znalesc pracy do brze płatnej bo samych rat i opłat to mamy yke ze az szkoda mowic z podstwowej pesi to by jeszce duzo brakowao zeby jes wszstkie opłacic
Już chyba nie zdaze wam pokazac zdjec z naszego roczku
ale arazie puki jestem to jeszce bede wchodzic
PA PA bede konczyc przesyłm wam buzaiki
[ Dodano: 2007-11-12, 16:23 ]witaj Czarn-aga mysle że napewon wszystkie przyjmna cie tu bardzo ciepło bp tp fajne dzoewczyn ale ja juz chyba bede sie rozstawac po woli z wami